Stannah logo
Bel gratis een adviseur Uw Stannah adviseur staat steeds voor u klaar.
080026082

Met een traplift langer thuis wonen

We blijven steeds langer zelfstandig thuis wonen (bron: Vlaams ouderenbeleidsplan) . Als er geen reden is om naar een verzorgingshuis of verpleeghuis te gaan, is het natuurlijk fijn om in uw eigen huis te blijven wonen. Maar wat als traplopen moeizamer gaat of (bijna) niet meer mogelijk is? Ook dat hoeft geen reden te zijn om te verhuizen. Door het laten plaatsen van een traplift kunt u zelfstandig thuis blijven wonen.

ouderen wonen langer thuisOverweegt u om een traplift te laten plaatsen? Bekijk dan eens het aanbod van Stannah. Wij hebben voor iedere trap en interieur een passende traplift!

Familiebedrijf Stannah
Het familiebedrijf Stannah bestaat al meer dan 150 jaar. Stannah maakt verschillende trapliften. Ze zijn van topkwaliteit, veilig en leverbaar in verschillende uitvoeringen waardoor ze in ieder interieur passen. Een Stannah-traplift kan zonder schade verwijderd worden. Het leidt dus niet tot waardeverlies van uw woning.

Problemen met traplopen
Veel van de Stannah-klanten beseften pas na het plaatsen van hun traplift dat ze dit eigenlijk veel eerder hadden moeten doen. Zo ook Steven en zijn vrouw. Steven: “Mijn vrouw had problemen met traplopen. Op een gegeven moment ging het zo moeizaam dat we zelfs overwogen om te verhuizen. Dat wilden we allebei liever niet. We wonen hier namelijk prettig. Daarom stelde ik voor om een traplift te nemen. We bezochten de Stannah-showroom en bekeken en testten verschillende trapliften. We kozen de Starla-uitvoering. Die past goed bij ons interieur. Zowel mijn vrouw als ik zijn erg tevreden met de traplift. En we vinden het heerlijk dat we in dit huis kunnen blijven wonen!”

Oplossing
Als traplopen moeizaam gaat, wacht dan niet langer met het zoeken naar een oplossing. U kunt altijd contact met Stannah opnemen en een vrijblijvende offerte laten maken door één van de Stannah-adviseurs. Bel gratis een adviseur 0800 26 649