nl fr en
Stannah logo
Bel gratis een adviseur Uw Stannah adviseur staat steeds voor u klaar.
080026082

Wat kan een traplift voor u of uw dierbaren betekenen?

Een traplift doet meer dan alleen uw bewegingsvrijheid teruggeven

Een Stannah traplift geeft u de onafhankelijkheid terug die u dacht te zijn verloren. Alleen de wetenschap dat u compleet vrij in uw eigen huis kunt zijn is al een hele last van uw schouders. En niet alleen van die van u, maar ook van uw vrienden en familie.  Ze weten immers dat u veilig uw eigen trap kunt gebruiken.

Wat kan een traplift voor u of uw dierbaren betekenen?

Onze trapliften worden zorgvuldig gemaakt met als doel om uw leven daadwerkelijk te vergemakkelijken. Wij willen zowel aan uw wensen als aan uw behoeften een antwoord bieden, zodat u zich thuis voelt in eigen huis. Het zijn de kleine dingen die een groot verschil voor uw comfort kunnen maken. Wij besteden tijd aan het beter leren kennen van uw behoeften voordat we zelfs maar overwegen om u te adviseren over de ideale traplift voor u. Of u nu de gevolgen van veroudering voelt en pijnlijke gewrichten maken van uw trap een obstakel, of u heeft een verminderde mobiliteit in uw onderste ledematen, wij kunnen u helpen om zich weer helemaal thuis te voelen.

Trapliften: een grote hulp voor zo velen wereldwijd

Naarmate we ouder worden, worden de gevolgen hiervan steeds duidelijker. Ons evenwicht neemt af, en pijn in onze gewrichten, kan onze levenskwaliteit ernstig verstoren. Voordat u het beseft blijkt de trap plots een enorm obstakel. Het gebruik van de trap kan pijnlijk en gevaarlijk worden en zelfs onmogelijk blijken.

Trapliften: een grote hulp voor zo velen wereldwijd

Vaak denken mensen dat het blijven traplopen goed voor de gezondheid is. Hoewel ‘actief blijven’ over het algemeen zeker een goed idee is, kan het overbelasten van gewrichten tot blijvende schade aan uw kniegewrichten leiden. Hoe meer we onze gewrichten forceren, hoe meer schade er kan optreden. Aandringen om de trap te blijven gebruiken wanneer dat eigenlijk niet meer zo een goed idee is kan tot ongelukken, vallen en verwondingen leiden.

Uw huis zou een veilige haven moeten zijn, waar u zich goed voelt. Even naar beneden gaan om koffie te zetten, mag niet stressvol zijn en aan het einde van de dag boven naar bed gaan ook niet. Als u valt, is dat een teken dat uw huis misschien niet zo veilig is als dat u dacht. Tijdens een val kunt u zich lelijk bezeren, wat ervoor kan zorgen dat uw plan om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, in het water valt.

Andere trapliftvoordelen die u misschien niet had verwacht

Voordelen van een traplift

  • Een traplift geeft gemoedrust:U weet dat u uw trap op een veilige manier kan gebruiken. Dat geeft uw zelfvertrouwen een extra duwtje. Dít, én de wetenschap dat u nu onafhankelijk bent, maakt dat u zich een vrijer mens voelt.
  • Een traplift geeft u uw onafhankelijkheid terug:De verloren energie bij ieder gebruik van de trap, kan u nu anders verdelen. Stel u zich dàt eens voor, waarvoor zou u het gebruiken?
  • Een traplift is snel en eenvoudig te installeren:De installatie van een traplift neemt minder dan één dag in beslag, zodat u uw hele huis in een mum van tijd weer terug heeft.
  • Een traplift is goedkoper en eenvoudiger dan verhuizen, en biedt meer comfort dan alleen de begane grond van uw huis te gebruiken:Misschien denkt u dat een traplift heel veel moeite kost of hoge kosten met zich meebrengt. Als dat de reden is waarom u de aanschaf van een traplift nog niet in overweging nam, dan hebben wij goed nieuws voor u. Verbouwingen noch aanpassingen aan de woning zijn vereist. Uw traplift is wordt in enkele uren geplaatst. Deze wordt rechtstreeks op de traptreden geplaatst en dus niet aan uw muur. Bouwvergunningen noch verbouwingswerken zijn vereist. U kan nog dezelfde dag van uw herwonnen vrijheid genieten.
  • Een traplift brengt geen schade toe:Onze vriendelijke en ervaren techniekers dienen enkel enkele kleine gaatjes in de traptreden te boren. Er wordt geen permanente schade aangericht. Er komt enkel wat stof vrij bij het boren. Dat wordt netjes gestofzuigd alvorens zij uw huis weer verlaten.
  • Een traplift is betaalbaar en verbruiksvriendelijk:Het energieverbruik van uw traplift is vergelijkbaar met dat van uw koffiezetapparaat, zelfs nog minder! Ook heeft Stannah verschillende opties, zowel nieuwe als tweedehands trapliften. Er is altijd wel een optie voor u.
  • Een traplift is op elke trap aan te passen:Hoe uw trap er ook uit mag zien, wij kunnen een traplift installeren die specifiek op uw trap is afgestemd. Maar daar stopt het niet. We overlopen ook uw persoonlijke behoeften opdat wij u kunnen adviseren over welke stoel het beste bij u past.

Wereldwijd hebben bijna 700.000 mensen hun thuis en leven teruggekregen door de aanschaf van een Stannah traplift. Sluit u hierbij aan, en bel ons vandaag nog om te ontdekken hoe wij ook uw leven kunnen vergemakkelijken!

Uw traplift geeft gemoedrust

U vindt de volgende artikelen misschien ook interessant:

De Sadler: een unieke traplift voor iedereen met beperkte flexibiliteit in de gewrichten
Wij zijn trapliftfabrikanten: Traplift techniek, een doorlopend proces.
Wat is een Traplift? 40 jaar traplift innovatie