nl fr en
Stannah logo
Bel gratis een adviseur Uw Stannah adviseur staat steeds voor u klaar.
080026082

Wij zijn trapliftfabrikanten: Traplift techniek,een doorlopend proces.

We zijn altijd bezig om onszelf te verbeteren zodat wij de beste traplift kunnen maken die er is.

Wij zijn trapliftfabrikanten: Traplift techniek – een doorlopend proces.

Trapliften maken al eeuwenlang het leven makkelijker, zo had bijvoorbeeld Hendrik de achtste in de 16de eeuw al een stoel die hem hielp bij het toetreden van zijn paleis te Londen! De moderne Stannah traplift zoals wij die vandaag de dag kennen is door de broers Alan en Brian Stannah in 1975 ontworpen.  In 2017 hebben de Stannah broers zelf een koninklijke onderscheiding ontvangen voor hun bijdrage aan de Britse productie-industrie.

De afgelopen decennia hebben wij constant aan het ontwerp van onze liften en trapliften gewerkt. Het is een blijft een doorlopend proces waarbij wij streven naar het beste mogelijke product op de markt dat uw leven werkelijk gemakkelijker maakt.

U weet daarom zeker dat wanneer u een Stannah koopt u ook weet waar deze vandaag komt, van ontwerp tot installatie alles gaat door onze handen. Wilt u precies weten wat er allemaal “achter de schermen” gebeurt? Lees dan dit artikel waar wij u precies uitleggen hoeveel werk er in uw Stannah wordt gestoken.

Alan en Brian Stannah in de jaren 70

Brian en Alan Stannah waren de drijfveren achter de Stannah Traplift

Wij werken hard aan uw traplift om uw leven zo comfortabel mogelijk te maken. Hoe doen we dat?

Hieronder hebben wij op een rijtje gezet hoe wij uw traplift zo comfortabel mogelijk en vooral zo veilig mogelijk voor u maken.

Wist u bijvoorbeeld dat een veiligheidsriem bij Stannah optioneel is? Dat komt omdat de stoel op zo een manier gemaakt is dat de riem niet nodig is, alleen voor wie dat extra stukje gemoedrust zoekt, of zich niet meer zo stabiel voelt. Dit is slechts van de punten die ons op de markt onderscheidt.

We leggen alleen verantwoording af aan onszelf en onze klanten.

Daarom hebben we de vrijheid om in innovatie te investeren. Dat betekent dat als een van onze ingenieurs een idee heeft waarvan zij denken dat het u veiliger of comfortabeler zou maken, wij de vrijheid hebben om dit daadwerkelijk te onderzoeken.

Wij zijn een familiebedrijf.

Omdat we een familiebedrijf zijn, kunnen we ervoor zorgen dat onze normen de regelgeving overtreffen. Wij hebben ISO-certificeringen in de gebieden van Kwaliteitsmanagement en Arbo-management behaald.

Wij maken elke traplift compleet zelf.

Omdat we elke traplift zelf maken, kunnen we de betrouwbaarheid en veiligheid garanderen. Onze kwaliteitscontrole zorgt daarvoor. Het betekent ook dat we alleen de veiligste materialen gebruiken.

Uw traplift is gemaakt om tientallen jaren mee te gaan.

Onze trapliften zijn minimaal getest voor 25.000 opeenvolgende heen- en terugreizen. Uw traplift is gemaakt om tientallen jaren mee te gaan.

Wij gebruiken alleen de beste werkmethodes

Bij het maken van onze trapliften worden alleen de beste werkmethodes toegepast. We investeren in opleidingen voor onze medewerkers totdat ze het beste zijn in wat ze doen.

Wij denken aan alle mogelijke scenario’s.

Toegevoegde functies. We denken aan alle mogelijke scenario’s. Zo kunt u in het geval dat u artritis heeft die opspeelt, uw veiligheid waarborgen met een optionele ergonomische veiligheidsgordel. U heeft slechts één hand nodig om deze vast te maken, zodat u ‘s ochtends veilig naar beneden glijdt.

Wij zijn ingenieurs

Wij zijn ingenieurs, maar we begrijpen dat u om meer dan de mechanica van uw traplift geeft. Daarom hebben we aan het ontwerp gewerkt, zodat deze naadloos in uw huis past.

Wij bieden altijd de hoogste serviceniveaus.

Het geeft ons gemoedsrust om te weten dat we altijd de hoogste serviceniveaus bieden. Dat is de enige manier waarop we kunnen werken. De wetenschap dat u veilig en comfortabel in uw huis bent, is van groot belang voor ons. Elke stap van ons proces wordt zorgvuldig gecontroleerd om dat doel te bereiken. Bel ons voor meer informatie over hoe we onze trapliften aan uw specifieke behoeften kunnen aanpassen.

Stannah maakt al meer dan 150 jaar uw leven gemakkelijker

Vorig jaar heeft Stannah haar 150ste verjaardag mogen vieren, speciaal voor de gelegenheid gingen wij terug naar het begin toe, bekijk hieronder het filmpje over 150 jaar Stannah!

U vindt de volgende artikelen misschien ook interessant:

Ontdek hoeveel werk er in uw Stannah Traplift wordt gestoken!
Wat is een Traplift? 40 jaar traplift innovatie
Een uitdagende trap in het mooie vissersdorp Katwijk aan Zee