Stannah trapliften werken op stroom én op batterijen

Trapliften werken op stroom én op batterijen

In geval van stroompanne

Stroompannes kunnen zeer storend zijn, zo worden we verhinderd onze dagelijkse activiteiten uit te voeren tot het moment dat er weer elektriciteit is.

Dat uw keukenapparatuur tijdelijk buiten gebruik is , is misschien niet zo onoverkomelijk. Maar is dit het geval voor uw stoellift, brengt dit grotere problemen met zich mee.

Uw traplift blijft in werking, zelfs bij een stroompanne

Mogelijk heeft u in het verleden een elektrisch apparaat gekocht zonder te controleren of deze bij een stroomstoring werkzaam bleef, wat tot gevolg had dat deze u in de steek liet op een moment dat u hem het hardste nodig had.

Bij de aanschaf van een traplift is dit een belangrijk aandachtspunt. U wilt niet halverwege de trap in het donker vast blijven zitten.

Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat dat niet kan gebeuren.

Uw traplift blijft doorrijden zelfs bij een stroomuitval

Stannah trapliften vallen niet stil bij een stroomonderbreking. Ze zijn namelijk allemaal voorzien van batterijen die continu worden opgeladen. Als de stroom uitvalt, nemen de accu’s het over en wordt u veilig naar uw bestemming gebracht. De batterijen worden automatisch opgeladen wanneer de traplift zich op een oplaadpunt bevindt.

Daarnaast zijn Stannah liften voorzien van twee afstandsbedieningen, een aan de bovenkant en de andere aan de onderkant van uw trap. Als uw trap lift zich op een andere verdieping bevindt, kunt u deze met de afstandsbediening roepen om er zeker van te zijn dat u nooit vast komt te zitten. De accu’s zullen zeker een paar ritjes meegaan, dus ook in het geval dat het om een zeer lange stroomstoring gaat, weet u dat u niet vast komt te zitten.

Stannah trapliften zijn niet alleen veilig en comfortabel, maar ook praktisch geruisloos. Dat betekent dat u deze op elk moment van de dag of nacht kunt gebruiken, zonder iemand anders hiermee te storen.

Met uw Stannah bent u vrij, veilig, onafhankelijk en blijft u in beweging. Net zo als uw traplift!