080026082

Bel gratis

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Lees meer

Lees meer

Sluiten (X)
afstandsbediening
Sluiten (X)
rugleuning
Sluiten (X)
antislip
Sluiten (X)

Ons productenaanbod


Dame heeft een Stannah badlift in haar badStannah badlift met afstandsbedieningStannah badliftStannah badlift ingeklaptStannah badlift met afstandsbedieningStannah badlift met riem

Badlift
Geniet weer van uw bad

Een veilige en comfortabele badlift voor ouderen en iedereen met een verminderde mobiliteit, past in vrijwel elk bad en is geheel opvouwbaar waardoor deze bijzonder praktisch in gebruik is.

Bel ons met een klik op de groene knop: 080026082

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Wat haalt u uit uw Stannah Aquatec Orca Badlift?

Na de trap is de badkamer de meest onveilige plek in huis. Het is echter wel cruciaal voor onze levenskwaliteit dat we zolang mogelijk zelf voor onze persoonlijke verzorging kunnen blijven zorgen. Wanneer u bij het in bad gaan hulp nodig heeft van anderen, is een gemotoriseerde badlift een welkom hulpmiddel. De Aquatec Orca badlift is de ideale oplossing om weer veilig en comfortabel te genieten van uw bad.

Omdat het ons streven is dat onze producten uw leven daadwerkelijk gemakkelijker maken, biedt onze badlift u het volgende:

Betrouwbaarheid en topkwaliteit


Veilige oplossing


Doordat u stevig en comfortabel ligt is een badlift gemakkelijker en veiliger dan bijvoorbeeld een zitband. Met de Aquatec Orca badlift kunt u weer zonder moeite genieten van uw bad.

  • Autogeventileerde zuignappen
  • Een noodstopfunctie op de handbediening

Robuuste constructie en compact formaat

De badlift is zeer gemakkelijk en met slechts één hand op te vouwen. De Aquatec Orca badlift past gemakkelijk in bijna elk bad en brengt de gebruiker met een zachte en stabiele beweging in staat om zelf in en uit het bad te stappen.  De badlift geeft ondanks zijn lichte en compacte formaat niet in op robuustheid. Zo kan de badlift een gebruiker tot 140 kg gemakkelijk veilig en comfortabel tillen.

stannah Play

Praktische badkameroplossing zonder transformatiewerken

De badlift is een éénvoudig hulpmiddel voor ouderen en gehandicapten om zonder dat ze hulp nodig hebben, in en uit bad te kunnen stappen. Veilig en comfortabel en bovendien gemakkelijk op te bergen en te vervoeren.

Werkt op een waterdichte accu

De elektrische badlift werkt op een compleet waterdichte accu, die zich in de handbediening bevindt en gemakkelijk is op te laden via een kleine lader.

scroll left button

scroll right button

Bekijk al onze mobiliteitsoplossingen

Bekijk onze mobiliteitsoplossingen en maak ook uw woning klaar voor de toekomst. Vraag gratis en vrijblijvend naar meer informatie.

Zoekt u óók een oplossing om veilig van uw trap gebruik te kunnen maken?

Bekijk ons assortiment trapliften en platformliften

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

  • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
  • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis