Badlift voor Ouderen: veilig en comfortabel | Stannah
Sluiten (X)
afstandsbediening
Sluiten (X)
afstandsbediening
Sluiten (X)
rugleuning
Sluiten (X)
rugleuning
Sluiten (X)
antislip
Sluiten (X)
antislip
Sluiten (X)
Sluiten (X)

Ons productenaanbod


Dame heeft een Stannah badlift in haar badStannah badlift met afstandsbedieningStannah badliftStannah badlift ingeklaptStannah badlift met afstandsbedieningStannah badlift met riem

Badlift
Geniet weer van uw bad

Een comfortabele en veilige badlift voor ouderen en iedereen met een verminderde mobiliteit, past in vrijwel elk bad en is geheel opvouwbaar waardoor deze bijzonder praktisch in gebruik is.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Wat haalt u uit uw Stannah Aquatec Orca Badlift?

Na de trap is de badkamer de meest onveilige plek in huis. Maar zelfstandig thuis wonen houdt ook in dat we de mogelijkheid blijven behouden om zelf voor onze persoonlijke verzorging en intieme hygiëne kunnen blijven zorgen. Door veilig in bad te kunnen gaan en te genieten van een aangenaam moment. Een badlift biedt uitkomst wanneer u bij het in bad stappen hulp nodig heeft van anderen. Een gemotoriseerde badlift is een hulpmiddel voor ouderen en iedereen met beperkte mobiliteit. De Aquatec Orca badlift is de ideale oplossing om weer veilig en comfortabel te genieten van een aangenaam bad.

De Stannah Aquatec Orca badlift biedt u het volgende:

Betrouwbaarheid en topkwaliteit


Veilige oplossing


Doordat u stevig en comfortabel ligt is een badlift gemakkelijker en veiliger dan diverse andere soorten badliften zoals een zitband of opblaasbare badlift ook wel “bathing cushion” genoemd. Met de Aquatec Orca badlift kunt u weer zonder moeite zelf voor uw persoonlijke verzorging zorgen en een ontspannen bad nemen.

  • Autogeventileerde zuignappen
  • Een noodstopfunctie op de handbediening
  • Blijft stabiel en veilig op de bodem van uw bad zitten

Robuuste constructie en compact formaat

De badlift is zeer gemakkelijk en met slechts één hand op te vouwen. De Aquatec Orca badlift past gemakkelijk in bijna elk bad. Met één druk op de knop wordt de gebruiker met een zachte en stabiele beweging in het bad neergelaten, en is deze in staat om zelf in en uit te stappen.  De badlift geeft ondanks zijn lichte en compacte formaat niet in op robuustheid. Zo kan de badlift een gebruiker tot 140 kg gemakkelijk veilig en comfortabel tillen.

stannah Play

Praktische badkameroplossing zonder transformatiewerken

De badlift is een van de meest handige hulpmiddelen en de ideale oplossing voor ouderen en mensen met beperkte mobiliteit om zelfstandig in en uit bad te kunnen stappen. Veilig en comfortabel en bovendien gemakkelijk op te bergen en te vervoeren.

Werkt op een waterdichte accu

De elektrische badlift werkt op een compleet waterdichte accu, die zich in de handbediening bevindt en gemakkelijk is op te laden via een kleine lader.

Gemakkelijk in twee delen demonteerbaar

Eenvoudig en simpel met slechts één hand in twee delen te demonteren. Compleet opvouwbaar voor optimaal gebruik. U kunt de Aquatec Orca Badlift zelfs meenemen op vakantie in uw vrije tijd.

Inclusief ondersteuning voor transfers

De elektrische badlift komt met een handig transfer hulpmiddel: de transferschijf die op de zitting van de badlift te gebruiken is om een gemakkelijker en veiliger transfer te bevorderen.

scroll left button

Swipe for more

scroll right button

Bekijk al onze mobiliteitsoplossingen

Bekijk onze mobiliteitsoplossingen en maak ook uw woning klaar voor de toekomst. Vraag gratis en vrijblijvend naar meer informatie.

Zoekt u óók een oplossing om veilig van uw trap gebruik te kunnen maken? Ook wanneer u een elektrische rolstoel gebruikt kunnen wij u helpen.  

Bekijk ons assortiment trapliften en platformliften