Een hoge kwaliteit tweedehands traplift kopen | Stannah

Een tweedehands traplift

Veilig en betaalbaar

Een tweedehands traplift van Stannah biedt u de kwaliteit die u van ’s werelds meest gekozen trapliftenfabrikant mag verwachten.

Bij Stannah doorgaat een tweedehands traplift een strenge controle en ontvangt pas een ‘gereviseerd’ stempel wanneer we er 100% zeker van zijn dat deze aan onze eigen én aan de internationale kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet.

Voordat de tweedehands traplift bij u geïnstalleerd wordt, ondergaat deze de volgende controles en handelingen:

 • Via het unieke serienummer controleren wij de volledige geschiedenis van de traplift
 • Slijtagegevoelige onderdelen worden vervangen
 • De traplift wordt voorzien van een nieuwe set accu’s
 • Alle onderdelen worden gecontroleerd en voldoen aan de veiligheids- en technische specificaties
 • De lift ondergaat een 42-punts controle om veiligheid en perfecte werking te waarborgen

U kunt er zeker van zijn dat wanneer een tweedehands Stannah traplift in uw huis geïnstalleerd is, deze compleet aan de internationale veiligheidsnormen voldoet. De traplift draagt immers nog steeds de naam Stannah.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

De voordelen van een gebruikte traplift van Stannah

Met een gebruikte Stannah traplift zorgen wij ervoor dat u zich zo veilig mogelijk in uw eigen huis voelt en dat u er zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Een tweedehands traplift kopen heeft bij Stannah alleen maar voordelen.

Voordelig

U ontvangt Stannah kwaliteit maar tegen een lagere prijs. Bovendien komt uw gebruikte traplift met volledige productdocumentatie en voldoet deze aan de strengste veiligheidseisen.

Duurzaam

Een tweedehands traplift is vanwegen hergebruik een duurzame optie die bijdraagt aan een beter milieu. Uw gebruikte traplift heeft dus bij u een tweede leven gekregen.

Veilig

Een gebruikte Stannah traplift wordt vakkundig op een perfect passende nieuwe rail geïnstalleerd die op maat voor uw trap is geproduceerd. Waardoor deze net zo veilig is als een nieuwe traplift. Ook geniet u van 2 jaar garantie en een eersteklas servicedienst in het geval dat u ons nodig heeft.

scroll left button

Swipe for more

scroll right button

Prijs van een tweedehands traplift

De prijs van een traplift is altijd afhankelijk van uw trap en van uw persoonlijke behoeften, ook bij een tweedehands traplift kunnen wij u daarom geen exacte prijs geven zonder bij u langs te komen. Om u een exacte en vrijblijvende offerte te kunnen geven is het volgende nodig:

 • 1. Neem vrijblijvend contact met ons op
 • 2. Een Stannah raadgever komt bij u langs
 • 3. Uw trap en behoeften worden beoordeeld
 • 4. Na de trapmeting ontvangt u een exacte en vrijblijvende offerte
 • 5. U heeft de kans om vragen te stellen en alle mogelijkheden te bekijken

Aanbod tweedehands trapliften

Of u nu een rechte trap of een trap met bochten heeft, een tweedehands traplift kan u de bewegingsvrijheid geven die u dacht te zijn verloren.

Rechte trappen

Een tweedehands traplift voor rechte trappen is in minder dan een halve dag geïnstalleerd. Kiest u voor een model dat aan uw behoeften voldoet. Denk bijvoorbeeld aan de Siena een praktische en slimme aanvulling van uw woning.

Trappen met bochten

Trappen met één bocht, meerdere bochten, een overloop of meerdere etages, ook voor deze opties heeft Stannah een gebruikte traplift voor u. Bijvoorbeeld de Sadler waarmee u rechtopstaand de trap op gaat of de compleet aanpasbare Starla.

Buitentraplift

De Stannah buitentraplift is compleet weerbestendig en weerstaat hitte en vrieskou zonder probleem en is ook tweedehands te verkrijgen. Bovendien kunt u optioneel voor een hoes kiezen waardoor de traplift altijd klaar staat voor gebruik.

scroll left button

Swipe for more

scroll right button

Ons gamma trapliften voor binnentrappen

Starla

Starla

Elegante klassieke keuze

Ontdek hier meer >

Siena

Siena

Praktische en slimme aanvulling

Ontdek hier meer >

Solus

Solus

Aanpasbare innovatie

Ontdek hier meer >

Sofia

Sofia

Ondersteuning en comfort

Ontdek hier meer >

Sadler

Sadler

Voor knie-en heupflexibiliteit

Ontdek hier meer >

Buitentraplift

Buitentraplift

Weerbestendig en robuust

Ontdek hier meer >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button

FAQ  – Tweedehands traplift kopen

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij de meest gestelde vragen over het kopen van een gebruikte traplift hieronder geplaats. Zit uw vraag er niet bij? Neemt u vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag met het maken van een geïnformeerde keuze.

Heeft een tweedehands traplift van Stannah garantie?

Ja, ook de tweedehands trapliften worden geleverd met garantie. Kiest u voor een gebruikte traplift dan heeft u 1 jaar garantie, kiest u voor een nieuwe traplift dan heeft u 2 jaar volledige garantie.


Moet de traplift worden onderhouden?

Een tweedehands traplift van Stannah is volledig gereviseerd en wanneer bij u geïnstalleerd zo goed als nieuw. Er is geen extra onderhoud bij een tweedehands traplift. Wij adviseren een jaarlijkse onderhoudsbeurt zodat uw traplift zolang mogelijk mee gaat.


Verkoopt Stannah tweedehands trapliften van andere merken?

Wij verkopen geen tweedehands trapliften van andere merken dan van Stannah omdat wij Stannah traplift leverancier en fabrikant zijn.


Is het veilig om een gebruikte traplift van iemand via internet te kopen?

Nee, omdat dat betekent dat u zelf aan de traplift zal moeten sleutelen, geen volledige garantie heeft, en geen storingsdienst. Maar het belangrijkste is dat de traplift niet op uw trap zal passen en u geen garantie heeft dat deze correct zal werken waardoor u uw veiligheid niet kan garanderen. Een traplift wordt op maat gemaakt, de trap van iemand anders is immers altijd anders.

Heeft u een offerte voor een tweedehands traplift, vraag dan altijd of deze wordt geleverd met een nieuwe trapliftrail. Zo niet, dan heeft de lift geen CE keurmerk en is deze niet veilig, want traplift rails worden specifiek voor een bepaalde trap geproduceerd zodat deze precies de helling en bochten van de trap volgt. Tevens is nauwkeurig bepaald waar de ‘voeten’ staan. Als trapliftrails achteraf wordt aangepast, dan heeft dat invloed op de sterkte van de rails. Bovendien zal het invloed hebben op het comfort en de positie van de stoel. Bij een nieuwe rail bent u ervan verzekerd dat de rails als een huis staat, niet tordeert en de stoel overal op de rail goed staat (niet voorover, niet achterover, niet naar links en niet naar rechts). Gewoon zoals het hoort.