080026082

Bel gratis

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Lees meer

Lees meer

Wat houdt de garantie in?

Onze nieuwe trapliften worden geleverd met 2 jaar garantie en een efficiënte klantenservice zodat u zeker weet dat wij er voor u zijn, wat er ook gebeurt.

LEES VERDER

2 jaar garantie

Ons contact stopt niet op het moment dat uw traplift geïnstalleerd is. U kunt erop rekenen dat wij ervoor zorgen dat u zich zo veilig mogelijk voelt in uw eigen huis.

Optioneel levenslange garantie

Deze optie is uniek in België! Stannah biedt als enige op de markt, een levenslange omniumgarantie aan. U heeft de mogelijkheid om bij een nieuwe traplift optioneel een Omnium garantiecontract af te sluiten. Dit contract geeft recht op 1 onderhoudsbeurt per jaar; gratis depannage gedurende het hele jaar; vervoerkosten én wisselstukken inclusief. Bovendien kun u op ieder moment  het contract stopzetten.

Altijd telefonisch voor u bereikbaar

In het onwaarschijnlijke geval dat u een probleem heeft met uw traplift dan kunt u ons op elke dag van de week bereiken. Onze ervaren monteurs kunnen van maandag tot zaterdag bij u langskomen. Mocht u op een zondag hulp nodig hebben dan zijn wij telefonisch te bereiken, indien het probleem niet telefonisch kan worden verholpen, komen wij zo snel mogelijk bij u langs. 

Indien nodig onderdelen vervangen

Onze onderdelen en componenten zijn gemaakt om tientallen jaren van gebruik te weerstaan, maar, als ze toch vervangen dienen te worden als gevolg van normale slijtage kunnen we dat voor u doen. Er gelden verschillende voorwaarden afhankelijk van het gekozen onderhoudscontract.

scroll left button

scroll right button

Meer dan 750.000 mensen wereldwijd vertrouwden op ons om hun veiligheid te verhogen en wij zijn trots dat we ze nooit in de steek hebben gelaten.

Of u nu een rechte of een gebogen traplift heeft, deze moet altijd perfect werken – geen excuses. Als het om uw veiligheid gaat nemen wij geen risico’s. Maar in het onwaarschijnlijke geval dat er iets met uw traplift aan de hand is, moet u weten dat wij u er voor u zijn om het op te lossen.

Onze storingsdienst is verspreid overal in België.

Vraag een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan