Garantie trapliften | Wat houdt onze garantie in | Stannah

Wat houdt de garantie in?

Onze nieuwe trapliften worden geleverd met 2 jaar garantie en een efficiënte klantenservice zodat u zeker weet dat wij er voor u zijn, wat er ook gebeurt.

LEES VERDER

2 jaar garantie

Ons contact stopt niet op het moment dat uw traplift geïnstalleerd is. U kunt erop rekenen dat wij ervoor zorgen dat u zich zo veilig mogelijk voelt in uw eigen huis.

Optioneel levenslange garantie

Deze optie is uniek in België! Stannah biedt als enige op de markt, een levenslange omniumgarantie aan. U heeft de mogelijkheid om bij een nieuwe traplift optioneel een Omnium garantiecontract af te sluiten. Dit contract geeft recht op 1 onderhoudsbeurt per jaar; gratis depannage gedurende het hele jaar; vervoerkosten én wisselstukken inclusief. Bovendien kun u op ieder moment  het contract stopzetten.

Altijd telefonisch voor u bereikbaar

In het onwaarschijnlijke geval dat u een probleem heeft met uw traplift dan kunt u ons op elke dag van de week bereiken. Onze ervaren monteurs kunnen van maandag tot zaterdag bij u langskomen. Mocht u op een zondag hulp nodig hebben dan zijn wij telefonisch te bereiken, indien het probleem niet telefonisch kan worden verholpen, komen wij zo snel mogelijk bij u langs. 

Indien nodig onderdelen vervangen

Onze onderdelen en componenten zijn gemaakt om tientallen jaren van gebruik te weerstaan, maar, als ze toch vervangen dienen te worden als gevolg van normale slijtage kunnen we dat voor u doen. Er gelden verschillende voorwaarden afhankelijk van het gekozen onderhoudscontract.

Voorverkoop

Ondersteuning en voorverkoop informatie overal in het land

Wij brengen u graag een gratis bezoek aan huis om al uw vragen te beantwoorden. Onze huisbezoeken zijn altijd vrijblijvend en kosteloos, wat betekent dat we u de tijd geven om uw opties te overwegen. Wanneer u er klaar voor bent, zijn wij er om u in elke mogelijke manier te helpen. Waar u zich ook in België bevindt.

Stannah adviseur geeft advies thuis over een traplift

Veilige producten

Hoge kwaliteit, veilige producten

Onze producten zijn gebouwd om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bij Stannah zorgen we ervoor dat al onze producten gecertificeerd zijn. De gebruikte materialen, duurzaamheid en veiligheid van elke traplift wordt gecontroleerd en geverifieerd. We werken alleen samen met leveranciers die hetzelfde kwaliteits- en veiligheidsbeleid voeren als Stannah, om de maximale efficiëntie, kwaliteit en veiligheid van al onze trapliften te garanderen.

Trotse eigenaar van een blauwe Stannah Solus traplift

Efficiënte probleemoplossing

Wij zijn trots op onze klantenservice omdat deze verder gaat dan wat van ons gevraagd wordt. Al onze rechte trapliften zijn voorzien van een klein ingebouwd scherm dat een nummer toont indien er ooit een storing optreedt. Dat betekent dat, wanneer u ons contacteert, wij u aan de hand van dat nummer kunnen vertellen wat er aan de hand is. In de meeste gevallen kunnen wij het probleem telefonisch oplossen.

Stannah traplift nummercode technische ondersteuning
scroll left button

Swipe for more

scroll right button

Meer dan 750.000 mensen wereldwijd vertrouwden op ons om hun veiligheid te verhogen en wij zijn trots dat we ze nooit in de steek hebben gelaten.

Of u nu een rechte of een gebogen traplift heeft, deze moet altijd perfect werken – geen excuses. Als het om uw veiligheid gaat nemen wij geen risico’s. Maar in het onwaarschijnlijke geval dat er iets met uw traplift aan de hand is, moet u weten dat wij u er voor u zijn om het op te lossen.

Onze storingsdienst is verspreid overal in België.

Vraag een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan