Traplift Kopen: Een gids voor de koop van een traplift | Stannah

Een gids voor de aanschaf van een traplift

De stappen die u moet nemen om er zeker van te zijn dat u een traplift kiest die aan uw behoeften voldoet

Om u het beste advies te kunnen geven moeten we u eerst ontmoeten en uw trap bekijken. Hieronder vindt u de procedure uiteengezet in drie eenvoudige stappen – dit is alles wat u nodig heeft om uw hele huis terug te krijgen.

Hoe koopt u een Stannah traplift

Wij hebben een eenvoudig, 3-stappenplan voor het kopen van een traplift:

1) Evaluatie

Uw eerste stap is een gratis trapmeting. Een van onze raadgevers zal uw trap opmeten en u beter leren kennen, zodat hij precies kan kijken waar uw behoeftes liggen. Afhankelijk hiervan zal er een passend advies worden gegeven.

2) Offerte

Nadat uw trap is gemeten, bepaalt u de details van de stoel: het model, de kleur en bijzondere kenmerken. Vervolgens geeft onze raadgever u uw gratis en vrijblijvende offerte.

3) Installatie

In een mum van tijd plaatsen onze techniekers uw nieuwe traplift. Ze komen op het afgesproken tijdstip en laten uw woonst net zo achter als bij aankomst. De installatie wordt snel uitgevoerd om u zo min mogelijk te hinderen. Dit neemt slechts een dag in beslag.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Beoordeling voor een traplift

Regels voor de aanschaf van een traplift

Een traplift is geen alledaagse boodschap. Weten wat u wilt en nodig hebt is niet altijd eenvoudig. Daarom hebben we een aantal eenvoudige regels opgesteld waaraan u zich kunt houden als u overweegt om een traplift te kopen.

Koop geen traplift zonder deskundig advies

De enige manier waarop uw traplift zo veilig en compact mogelijk kan worden, is als deze op maat voor uw trap gemaakt is. Een op maat gemaakte traplift past perfect in uw huis en voldoet aan de veiligheidsvoorschriften van uw trap.

Bij Stannah meten we nauwkeurig zodat uw traplift  precies op uw trap past.


Zorg ervoor dat de traplift ook speciaal voor u gemaakt is

Een traplift kopen is niet alleen een kwestie van trappen. Het gaat om u en om uw specifieke behoeften en hoe een traplift daarop is afgestemd.

Tijdens uw huisbezoek zal onze raadgever een beoordeling maken van uw behoeften, zodat wij precies weten welke stoel en welke functies het beste bij u passen. Dit maakt uw traplift zo comfortabel mogelijk in het gebruik.


Kies een bedrijf waarop u kunt vertrouwen

Zorg ervoor dat u een trapliften fabrikant kiest die voldoet aan zowel nationale als internationale normen.


Weet wat bij de prijs is inbegrepen

Wanneer u uw vrijblijvende offerte van Stannah ontvangt is duidelijk wat daar allemaal bij is inbegrepen:

  • Een gratis bezoek bij u thuis om uw behoeften te analyseren
  • Een op maat gemaakte traplift voor u en uw huis
  • 2 jaar uitgebreide garantie bij een Omnium onderhoudscontract inclusief pechverhelping ( bij de aanschaf van een nieuwe traplift) 

Koop geen traplift als u nog vragen heeft

Krijg antwoord op al uw vragen voordat u een traplift koopt. Wij willen dat u de juiste keuze maakt.

Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft en wij beantwoorden deze graag.


Bekijk meer dan één optie

Overweeg verschillende mogelijkheden, vergelijk de verschillende bedrijven en let op de kleine details zodat u zeker weet wat ze u bieden. Maak uzelf vertrouwd met wat er allemaal op de markt is voordat u een beslissing neemt. Op die manier kiest u zeker de juiste traplift die bij u past.


Controleer altijd de garantie

Alle nieuwe Stannah trapliften worden geleverd met 2 jaar garantie. Wij willen u de gemoedsrust geven die erbij hoort wanneer u een product koopt waarop u kunt vertrouwen.


Ken de voorwaarden van de pechverhelping

Stannah’s garantie komt met een storingsdienst overal in België. Accepteer niets minder.

U moet weten dat in het onwaarschijnlijke geval dat er iets met uw traplift gebeurd, er iemand klaar staat om u zo snel mogelijk te helpen.