Ontvang uw gratis en vrijblijvende traplift offerte | Stannah

Ontvang uw gratis en vrijblijvende traplift offerte

Aan het einde van ons bezoek ter plaatse ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte.

Het huisbezoek heeft slechts één doel: u en uw huis beter te leren kennen. Op die manier kunnen wij u informeren of u inderdaad een traplift nodig heeft en welke het beste bij u past.

Wat houdt onze offerte in?

U ontvangt de vrijblijvende offerte aan het einde van het bezoek. Onze raadgever heeft ongeveer een uur nodig; dat geeft hen de kans om het volgende te doen:

Opmeting van uw trap

Opmeting van uw trap

We meten uw trap en eventuele obstakels nauwkeurig op met behulp van geavanceerde technologie die tot op de millimeter nauwkeurig meet.

Evaluatie van uw mobiliteit

Evaluatie van uw mobiliteit

Wij maken nader kennis en begrijpen meer over de oorzaken van uw beperkte mobiliteit. Alleen zo kunnen we de perfecte traplift voor u vinden, die u het comfort en de veiligheid biedt die u zoekt.

U krijgt alle mogelijkheden te zien

U krijgt alle mogelijkheden te zien

We laten u alle mogelijke veiligheids- en comfortopties zien om er zeker van te zijn dat uw traplift aan al uw behoeften voldoet. U kunt zelfs de kleur van de stoel die bij uw interieur past kiezen.

U ontvangt een definitieve offerte

U ontvangt een definitieve offerte

Wij geven u een definitieve offerte voor uw perfecte traplift. Daarnaast bieden wij u informatie over eventuele overheidshulp die beschikbaar zou kunnen zijn.

U krijgt een gratis offerte voor de traplift die het beste past bij u én bij uw woonst. Onze raadgever staat voor u klaar en geeft u alle informatie die u nodig heeft.

U heeft tijd om:

  • Onze catalogus in te kijken
  • Enkele stoel opties beter te leren kennen
  • Extra functies te bespreken
  • Om te beslissen welke stoffering het beste bij uw interieur past
  • Om te ontdekken wat een Stannah traplift anders maakt dan alle andere trapliften op de markt

Zodra u tevreden bent en antwoord heeft op al uw vragen, geven wij u de offerte voor een traplift die volledig aan uw vraag voldoet.

Nu bent u helemaal klaar. U heeft de gezochte informatie bekomen én u weet dat de raadgever tijd heeft genomen om naar u te luisteren. U begrijpt precies wat wij u kunnen bieden, en u begrijpt hoe een Stannah traplift u kan helpen. Dat is waar de offerte voor is: één prijs voor uw traplift inclusief alle bijkomstigheden . Geen verborgen kosten, geen installatiekosten .
U kunt zich afvragen waarom wij u niet online een offerte geven. Dat is simpelweg omdat wij u graag  een realistische en nauwkeurige offerte voor uw op maat gemaakte traplift kunnen geven.

Het kopen van een traplift is een grote beslissing.

Overloop uw opties. vervolgens zal u in staat zijn de juiste beslissing te nemen. Dit kan al meteen het geval zijn maar misschien ook pas later. Heeft u de knoop doorgehakt? Contacteer ons en kijk vooruit naar het moment dat u weer moeiteloos gebruik kunt maken van uw trap.

In een mum van tijd wordt uw traplift gemonteerd. In tussentijd kunt u ons natuurlijk nog contacteren indien u nog bijkomende vragen zou hebben. Bijvoorbeeld over de opties of de installatie zelf. Wat het ook moge zijn, wij zijn er om u te woord te staan.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan