Ontvang een gratis en vrijblijvende trap opmeting | Stannah

De trap opmeten voor prijzen en opties

Een gratis trapmeting van een van onze raadgevers stelt ons in staat om u gepersonaliseerd advies te geven aan de hand van wat u nodig heeft.

Het kopen van een traplift is een grote beslissing. Een beslissing die u niet zomaar neemt, en wij ook niet. Vanaf het eerste contact willen wij kwaliteitsvolle service bieden. Daarom hebben wij een professioneel team dat wacht op uw seintje en graag een afspraak inplant op een door u gewenst tijdstip.

Stannah trapmeting

Elke trap is anders

Het is van belang dat wij uw trap nauwkeurig opmeten, zodat we er zeker van zijn dat we de beste traplift voor u en uw dierbaren installeren. Maak optimaal gebruik van onze vakkennis en laat ons u begeleiden om uw onafhankelijkheid terug te krijgen.

Betrouwbaar advies

Betrouwbaar advies

Onze vriendelijke raadgevers beantwoorden al uw vragen en geven advies over welke optie de beste voor uw trap is.

Aanpasbaar product

Aanpasbaar product

Stannah trapliften worden niet alleen op maat voor uw trap gemaakt, deze zijn ook naar uw wensen en behoeften te personaliseren.

Een service op maat

Onze bekwame experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u de gemoedsrust te geven die u nodig heeft om vol vertrouwen deze volgende stap te kunnen zetten.

Wij werken hard om ervoor te zorgen dat u over alle informatie beschikt die u nodig heeft. Wij begrijpen dat dit een persoonlijke beslissing is. Het gaat immers om uw onafhankelijkheid en daarom wordt elke traplift op maat gemaakt voor u en voor uw woning.

Ons gratis en vrijblijvende bezoek is zeer belangrijk. Dit is namelijk het moment waarop wij de beste opties voor u nagaan. Of u nu een rechte trap of een trap met één of meer bochten heeft, wij moeten bekijken welke rail het beste bij uw trap past.

Wat komt er tijdens het opmeten aan bod:

  • Onze raadgever evalueert uw mobiliteitsbehoeften
  • Uw trap wordt opgemeten en er wordt bekeken hoe een traplift het beste op uw trap past
  • Onze raadgever beantwoordt graag uw vragen
  • De raadgever adviseert u over de meest ideale optie
  • U ontvangt een gratis en vrijblijvende offerte