Traplift advies | In drie stappen een traplift kopen | Stannah

Een Traplift kopen

Ons doel is om uw leven gemakkelijker te maken
Daarom hebben we het proces van een traplift kopen in 3 eenvoudige stappen verdeeld.

 1 

De trap opmeten

Wij brengen u een bezoek om uw trap te beoordelen en bekijken welke traplift het beste bij uw situatie past. Omdat elke woning uniek is en dus ook elke traplift, meten wij uw trap zorgvuldig op.

 2 

Offerte

Zodra de trapmeting is voltooid en u uw wensen heeft doorgegeven, wordt ter plaatse een vrijblijvende offerte voor u opgesteld. U heeft alle tijd om de offerte in overweging te nemen.

 3 

Installatie

Voordat u er erg in heeft is uw traplift gemonteerd. De installatie duurt minder dan een dag en de techniekers zorgen ervoor dat alles in orde is. Ze vertrekken pas nadat u zich comfortabel voelt in de omgang met de lift.

Waarom de trap opmeten?

Beoordeling via de telefoon

Wanneer u contact opneemt met Stannah zal één van onze medewerkers u telefonisch te woord staan. Onze deskundige raadgevers zijn in ons volledige assortiment getraind, ze stellen u specifieke vragen zodat ze precies kunnen inschatten hoe u het beste geholpen kunt worden. Hoe meer informatie u over uw trap kunt vertellen hoe beter. Zo horen we graag of uw trap recht is, een of meer bochten heeft en of het misschien wel een buitentrap betreft.

Omdat een traplift maatwerk betreft en de rail nauwkeurig op uw trap moet passen, is een exacte opmeting door een van onze gespecialiseerde raadgevers vereist. Dit verloopt als volgt:

 • U legt telefonisch een afspraak vast om bij u de trap te komen bekijken.
 • Eén van onze gespecialiseerde raadgevers evalueert samen met u de trap en overloopt ook uw vragen.
 • Om de traplift nauwkeurig te laten passen is het van belang dat de trap exact wordt opgemeten.
 • Vervolgens adviseert onze gespecialiseerde raadgever u welke traplift het beste bij u past. Dit is uiteraard volledig gratis en vrijblijvend.

Aan het einde van het bezoek geeft de raadgever u gratis een vrijblijvende offerte. U heeft alle tijd om de offerte in overweging te nemen en een beslissing te nemen.

Traplift beoordeling

Waarom geven jullie geen vrijblijvende offerte online?

Onze trapliften zijn gemaakt om bij u en uw trap te passen. Daarom is het zo belangrijk dat onze gespecialiseerde raadgever uw trap eerst opmeet. We moeten bekijken welke rail het best bij uw trap past voordat we u kunnen vertellen wat u nodig heeft om uw onafhankelijkheid terug te krijgen. Zodra hij hiermee klaar is ontvangt u meteen de offerte, daar kan u van op aan. Gratis, vrijblijvend en zonder verborgen kosten. U kunt er zeker van zijn dat het enige waarvoor u betaalt, de traplift is.

De prijs van uw traplift is afhankelijk van volgende punten:

 • De stoel die u kiest
 • De lengte van uw trap
 • Of u een rechte trap heeft of een trap met bochten
 • Welke opties en functies u nodig heeft om de lift zo comfortabel mogelijk voor u te maken

Indien u achteraf toch nog vragen heeft, beantwoordt ons team deze graag. Bel ons zo snel mogelijk op en wij helpen u verder.

Maatwerk

Wij kunnen elke traplift op uw wensen aanpassen en afstemmen. Het maakt niet uit of uw trap recht, gebogen, binnen, buiten, smal, breed of steil is. Of u nu last heeft van pijnlijke kniegewrichten, hartklachten, verminderde beweeglijkheid in uw onderlichaam of rugproblemen heeft – wij kunnen u helpen om weer controle over uw trap te krijgen. Wij bieden verschillende modellen die kunnen worden aangepast aan uw wensen zodat u de gemakkelijkste en meest comfortabele optie kunt kiezen die bij u past. Personalisatie is verder mogelijk doordat u zelfs de kleur van de bekleding kunt kiezen. Doordat u de voetsteun met een knop omhoog kunt klappen, hoeft u niet te bukken. Ook kunt u met één hand een ergonomische veiligheidsgordel vastmaken. Onze raadgevers kunnen u elke optie verder toelichten.

Rechte trappen

Stannah biedt een praktische en elegante oplossing om uw trap op en af te komen. Onze rechte traplift met enkele rail brengt u moeiteloos op en neer.
 

Ontdek hier meer >

Trappen met bocht

Ook voor uw trap met bocht biedt Stannah een praktische en elegante oplossing om uw trap op en af te komen. De door ons op maat gemaakte rail past perfect op uw trap.
 

Ontdek hier meer >

Buitentraplift

Of het nu gaat om een trap naar uw voordeur, buiten naar de achtertuin, of naar de garage; wij kunnen deze plekken weer toegankelijk voor u maken. Controle over uw hele huis, zowel binnen als buiten.

Ontdek hier meer >

Stannah technische ondersteuning

Hoe wordt een traplift gemonteerd?

Onze vriendelijke techniekers komen bij u langs en regelen alles voor u. Omdat onze trapliften op de traptreden gemonteerd worden en niet aan de muur, zijn ze snel en eenvoudig te installeren. De steunpoten worden voor maximale veiligheid in de trap geschroefd en onze techniekers laten alles netjes achter. Zodra de traplift geplaatst nemen zij de tijd om u uit te leggen hoe deze werkt. Zij vertrekken pas zodra zij zeker zijn dat u tevreden bent en zich comfortabel voelt bij het gebruik van uw nieuwe traplift. ft.

 • Gratis. U betaalt alleen voor uw traplift
 • Snel. Het duurt slechts enkele uren om een traplift te installeren
 • Proper. Zij laten geen stof of vuil achter.

Bel ons voor een gratis huisbezoek

080026082

Of laat u terugbellen

Wij zullen u binnen 24 uur terugbellen.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden