Glazen lift in huis | Salise: compact en elegant | Stannah

Ons productenaanbod


glazen lift in huisglazen huisliftStannah Salise huislift neemt weinig plek in beslagStannah Salise huislift zonder schachtglazen liftglazen huislift personnenlift
Andere modellen
>

Stannah Salise
Compacte en elegante glazen huislift

Onze huislift is een echte waardevermeerdering voor uw woning en maakt deze levensloopbestendig.

Omdat de lift geen schacht of liftkooi nodig heeft, kunnen de kosten laag worden gehouden zonder dat er ingeleverd hoeft te worden op de kwaliteit. Een glazen lift in huis is nu een reële optie.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Wat betekent een Stannah Salise glazen huislift voor u?

Met zijn minimalistische elegantie, is de Stannah Salise een compacte, uiterst effectieve glazen huislift en een ideale oplossing voor uw woning. Het is mogelijk om twee mensen tegelijk, of één gebruiker die comfortabel zit, te verplaatsen tussen twee verdiepingen. De glazen cabine is geheel transparant waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat, en de interieurdetails zoals de dimbare sfeerverlichting, het bedieningspaneel en de optioneel opklapbare stoel mét bekleding zijn speciaal ontworpen voor uw comfort.

Compact genoeg om in bijna iedere kamer geïntegreerd te worden.

Ondanks het stijlvolle en elegante ontwerp en het feit dat de Salise groot genoeg is voor twee volwassenen, kan de compacte huislift in bijna iedere kamer geïntegreerd worden. De Salise is een lift zonder schacht waardoor deze in vrijwel iedere woning past. Uitwendig is de Salise slechts 95 cm breed, en slechts 65 cm diep. De maximale hefhoogte is 2,99 m. Voor overige afmetingen kunt u het beste contact met ons opnemen.

Dankzij het innovatieve ontwerp en de zelfdragende structuur van de lift zijn er naast het creëren van een plafonddoorgang geen bouwkundige werkzaamheden nodig, en kan de lift meestal in twee werkdagen compleet geplaatst worden. Tijdens een vrijblijvend bezoek van onze raadgever bij u thuis wordt de beschikbare ruimte bekeken, eventuele extra opties bekeken en kunt u al uw vragen stellen. Vragen zoals; wat kost een lift in huis? Wat komt er allemaal kijken bij een huislift kopen? Wat zijn de voordelen van huisliften zonder schacht? Is een kleine huislift een goedkope huislift? Wij helpen u graag verder.

 • Zeer compact
 • De motorunit kan in een externe ruimte worden gemonteerd
 • Lift zonder schacht
 • Kan in bijna elke kamer geïntegreerd worden

Kan een huislift alleen in een nieuwbouwwoning worden geplaatst?

Nee. De Stannah-huisliften kunnen vrijwel in iedere woning geplaatst worden, zowel in nieuwe als in oudere woningen. Een van onze raadgevers bekijkt tijdens het gratis bezoek aan huis wat de beste locatie voor de installatie van de compacte huislift is.

Stannah Salise:

Innovatieve en elegante huislift

stannah Play

Energieverbruik

Verbruikt minder energie dan uw waterkoker

De motor is ondergebracht in een afzonderlijke, compacte behuizing die tot op een afstand van ongeveer 10 meter kan worden gemonteerd. Montage buitenshuis is zelfs mogelijk waardoor op ruimte en geluidsproductie wordt bespaard. U kunt het geluid van de motor, wanneer de lift in gebruik is, vergelijken met een wasdroger.

Dankzij het hydraulisch systeem, is de Salise uiterst zuinig omdat deze alleen tijdens het omhooggaan energie verbruikt. Hierdoor wordt er minder energie verbruikt dan bij een waterkoker. Ook kan de Salise op een standaard stopcontact aangesloten worden.

In het geval van een stroomstoring zal de glazen huislift u veilig en wel naar de beginetage brengen, u kunt de benedenetage onder elke omstandigheid bereiken en de cabine verlaten.

metafoor liftknoppen
Stannah regelt alles!<br>Binnen 2 dagen geplaatst.

Zonder zorgen

Stannah regelt alles!
Binnen 2 dagen geplaatst.

Onze raadgevers bepalen samen met u wat de beste locatie voor de installatie van de compacte huislift is. Alle voorbereidende werkzaamheden worden vervolgens ook door de raadgever voor u geregeld. Zo weet u zeker dat uw Salise snel en met minimale hinder op een veilige manier wordt geïnstalleerd. In de meeste gevallen wordt de installatie van de Salise al binnen 2 dagen geplaatst.

Wij bekijken of het technisch haalbaar is

Wij bekijken of het technisch haalbaar is

Gratis offerte, compleet vrijblijvend

Gratis offerte, compleet vrijblijvend

Alle werkzaamheden inbegrepen

Alle werkzaamheden inbegrepen

Zonder zorgen

Stannah regelt alles!
Binnen 2 dagen geplaatst.

Stannah regelt alles!<br>Binnen 2 dagen geplaatst.

Onze raadgevers bepalen samen met u wat de beste locatie voor de installatie van de compacte huislift is. Alle voorbereidende werkzaamheden worden vervolgens ook door de raadgever voor u geregeld. Zo weet u zeker dat uw Salise snel en met minimale hinder op een veilige manier wordt geïnstalleerd. In de meeste gevallen wordt de installatie van de Salise al binnen 2 dagen geplaatst.

Wij bekijken of het technisch haalbaar is

Wij bekijken of het technisch haalbaar is

Gratis offerte, compleet vrijblijvend

Gratis offerte, compleet vrijblijvend

Alle werkzaamheden inbegrepen

Alle werkzaamheden inbegrepen

Onderhoud

Jaarlijkse keuringen zijn wettelijk niet verplicht

De Stannah Salise huislift valt onder richtlijn 2006/42/EG en is wettelijk gezien een platform, waardoor de nadruk op efficiëntie in onderhoudskosten ligt. De Stannah Salise maakt gebruik van een hydraulisch hefsysteem. Dit soort systemen hebben een gemiddelde levensverwachting die bijna 10 jaar hoger is dan die van andere systemen die gebruikelijk voor traditionele liften worden gebruikt.

Vanwege de aard van hydraulische systemen is dit type lift veel beter bestand tegen slijtage en heeft het zelden vervangende onderdelen nodig dan andere soorten huisliften. Het gesloten hefmechanisme wordt niet blootgesteld aan lucht en vervuiling. Daarnaast worden de interne onderdelen automatisch van de juiste smering voorzien.

Als zodanig erkent de wet dat, in tegenstelling tot systemen die in traditionele liften worden gebruikt, hydraulische liften niet maandelijks hoeven te worden geïnspecteerd, waardoor er aanzienlijke bespaard wordt op periodieke inspectiecontracten. Het onderhoud van een hydraulische lift is veel goedkoper dan dat u waarschijnlijk vermoedt.

Maak uw woning levensloopbestendig

Een duurzame investering waar u jarenlang probleemloos van kunt genieten.

DIVERSE SOORTEN AFSTANDBEDIENINGEN VOOR BINNEN EN BUITEN DE CABINE

De Salise heeft verschillende soorten gemakkelijk te gebruiken afstandsbedieningen beschikbaar. Deze kunnen zowel binnen als buiten de lift gebruikt worden.

Stannah Salise huislift bediening in de lift

Het bovenste gedeelte van de lift kan als vloer worden gebruikt

In de bovenste stand van de cabine wordt de bovenzijde van de plafonddoorgang automatisch afgesloten en is belastbaar tot 250 kg!

Stannah Salise huislift plek

Vervoert gemakkelijk twee personen tegelijkertijd tot 250 kg

De Salise is ideaal om maximaal twee staande personen tegelijkertijd, of één zittende gebruiker op een comfortabele manier tussen twee verdiepingen te verplaatsen.

Stannah Salise huislift met twee personen

Verlichting is naar uw smaak in te stellen

De Salise heeft dimbare sfeerverlichting met 2 standaardleds voor een aangenaam verlichte omgeving.

Stannah Salise huislift ledverlichting in de cabine

Optioneel opklapbare stoel met bekleding

De opklapbare stoel is speciaal voor uw comfort ontworpen. Dankzij afneembare vinyl bekleding is deze gemakkelijk schoon te houden.

Stannah Salise huislift met optioneel stoeltje

Kan ook in appartementen worden geïnstalleerd

Het is zeker mogelijk om de Salise in een appartement te plaatsen mits er twee verdiepingen zijn, of indien het een duplex is.

Stannah Salise huislift op de bovenste verdieping
scroll left button

Swipe for more

scroll right button

Stannah heeft meer dan 750.000 mensen over de hele wereld geholpen om weer toegang te krijgen tot hun gehele woning. Wat weerhoudt u ervan om de volgende te zijn?

Prijs

Wat is de prijs van een huislift?

De prijs van een huislift is afhankelijk van enkele factoren, het is daarom moeilijk om een accurate prijsindicatie te geven zonder dat we u hebben ontmoet, of de locatie van de installatie hebben kunnen analyseren. Neem contact met ons op of laat u door ons terugbellen. Een deskundige raadgever zal aan de hand van een aantal eenvoudige vragen de voorlopige technische haalbaarheid bepalen en u voorzien van een nauwkeurige huislift prijs.

Neem contact met ons op

Omschrijving Stannah Salise:

Hoogte van de cabine (beneden): 2160 mm
Stahoogte inwendig: 1985 mm
Maximale hefhoogte: 2999 mm
Veilige werklast: 250 kg
Voldoet aan: BS5900 (2012)
Afmetingen van de vrijstaande aandrijfunit in mm: 667(h) – 384 (b) – 348 (d)

Is een kleine huislift niet echt wat u zoekt? Wellicht dat onze platformliftmodellen dan iets voor u zijn. Ook een betrouwbare keuze in vrijwel iedere woning te plaatsen, zowel op een recht of gebogen trap tegen een lager prijskaartje dan de huislift. Neemt u telefonisch contact met ons op en ontvang gratis en vrijblijvend een brochure of offerte.

Bekijk onze platformliftmodellen