Hulp & Advies | Gepersonaliseerd advies | Stannah

Waarom heb ik een huisbezoek nodig om een traplift te kunnen kopen?

Uw traplift moet bij u en bij uw trap passen.

Een Stannah traplift is gemaakt om tientallen jaren mee te gaan en om perfect bij u en uw trap te passen. Wij maken gebruik van de nieuwste technologie om uw rail tot op de millimeter te buigen en om ervoor te zorgen dat elke traplift aan onze strenge kwaliteitsnormen voldoet. Wij doen voortdurend onderzoek naar nieuwe manieren om uw traplift veiliger, comfortabeler en gebruiksvriendelijker te maken.

Weet wat uw opties zijn

Een traplift is niet een alledaagse boodschap. Daarom is het moeilijk om precies te weten wat u nodig heeft. Onze raadgevers zijn getraind om de functies die iemand nodig heeft te herkennen, en aan de hand van wat u nodig heeft u gratis gepersonaliseerd advies te geven. Wij leggen geen druk op u om een aankoop te doen. Als u besluit om een Stannah te nemen, dan weet u dat u alle informatie ontvangen heeft, en dat u een beslissing kunt maken op basis van een duidelijke offerte zonder verborgen kosten.

Alles wat u moet weten over het huisbezoek

De enige manier waarop we u de meest gepersonaliseerde, accurate informatie kunnen geven is door u te ontmoeten en uw trap te zien. Tijdens een huisbezoek kan de raadgever beter begrijpen waarom de trap een probleem stelt en kan de raadgever, samen met u, naar de beste oplossing zoeken. De raadgever meet uw trap op en bepaalt zo of een traplift op uw trap mogelijk is.  Blijkt dit zo, dan volgt de volgende stap: beslissen welke traplift het beste bij u past.

Bel ons om uw huisbezoek te boeken. Het is de eerste stap naar uw traplift.

Gepersonaliseerd advies:

Onze raadgevers zijn getraind om de functies die iemand nodig heeft te herkennen, en aan de hand van wat u nodig heeft u gratis gepersonaliseerd advies te geven.

1. Ontdek welke rail het beste in uw huis past

De rail die uw traplift nodig heeft is afhankelijk van uw trap. Als er bochten, wendingen of draaiingen zijn, heeft u een gebogen rail nodig, speciaal gemaakt om de bochten van uw trap te volgen. Als u een rechte trap heeft, wordt er een rechte rail gemaakt die precies past bij de lengte van uw trap.

De raadgever is opgeleid om precies te kunnen bepalen of en hoe een traplift in uw huis past. Een nauwkeurige opmeting van uw trap heeft vele voordelen. Eén daarvan is dat de rail zo precies op uw trap zal passen, en de andere is dat wij in onze fabriek een model kunnen maken dat een exacte kopie is van uw trap, met dezelfde afmetingen. Door een replica te bouwen zorgen we voor het volgende:

 • De lift kan compleet in elkaar worden gezet voordat deze bij u aankomt. We zetten de lift eerst helemaal in elkaar en testen deze voordat het onze fabriek verlaat. Zo weten we dat onze monteurs geen problemen zullen hebben bij het installeren van uw traplift. Dat maakt het hele proces een stuk sneller.
 • De lift die wij maken past perfect in uw huis. Als de lift perfect past, voldoet hij na installatie aan al onze veiligheidsvoorschriften en heeft hij minder onderhoud nodig.

Het opmeten van uw trap tijdens het huisbezoek betekent ook minder wachttijd. Zodra u de lift bestelt worden de metingen onmiddellijk naar onze fabriek verzonden en start de productie meteen.

2. Bepaal welke stoel aan uw behoeften voldoet

Zodra de rail gekozen is, kunt u een stoel uitzoeken. De keuze is afhankelijk van:

 • de trapbreedte
 • hoe u wilt dat uw stoel eruit ziet
 • welke stoel het meest comfortabele voor uw specifieke behoeften is

Onze raadgevers kunnen u adviseren over de meest comfortabele stoel gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

Daarom moeten ze u eerst ontmoeten. Ze moeten een beoordeling kunnen maken van wat het beste voor u werkt, op verschillende niveaus. Wat zorgt ervoor dat u zich het veiligst en meest comfortabel in uw huis laat voelen?

Eenmaal de stoel en de geleiderail gekozen kan u de herwonnen energie, dankzij de traplift, al bijna voelen.

3. Speel met de opties

De laatste stap is het “ontwerpen” van de stoel en het uitkiezen van de meest geschikte stoffering voor uw interieur.  Beslis of u liever een grotere voetsteun heeft, of dat een een ergonomische bedieningsknop  uw leven makkelijker zou maken. Daarnaast kunt u ook kiezen aan welke kant van de trap de traplift het beste past.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Hoeveel gaat het allemaal kosten?

Pas wanneer onze raadgever uw trap heeft gemeten en uw opties heeft besproken, kunnen zij u een offerte geven.

De offerte is inclusief:

 • Installatie
 • Uw huisbezoek
 • Een voor u op maat gemaakte traplift
 • 2 jaar garantie bij aanschaf van een nieuwe traplift

Wij geven u geen offerte op onze website omdat deze niet accuraat zou zijn. Wij willen dat u over de juiste informatie beschikt voordat u een beslissing neemt.

Zaken die de kosten van uw traplift kunnen beïnvloeden zijn:

 • Voor welke stoel u kiest
 • De lengte van uw trap
 • Of u een rechte of gebogen rail nodig heeft
 • Of u een intrekbare rail nodig heeft of wenst, die automatisch uit de weg gaat (als een deur boven of onderaan uw trap in de weg zit)
 • Extra opties zoals bijvoorbeeld gemotoriseerde wenteling van de stoel of een automatisch inklapbare voetsteun

Plan nu een bezoek in met een van onze raadgevers om te bekijken welke traplift het beste voor u en uw trap is. Bel ons nu. Wij geven u graag geheel vrijblijvend informatie en advies.