Een trapmeting in uw huis: veiligheids- en beschermingsmaatregelen

080026082

Bel gratis

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Lees meer

Lees meer

Een trapmeting bij u thuis: veiligheids- en beschermingsmaatregelen

 Omdat uw veiligheid altijd onze topprioriteit is

Geschreven door Stannah at 07-07-2020

Een trapmeting in uw huis: veiligheids- en beschermingsmaatregelen

Uw veiligheid thuis is niet iets dat kan wachten, ook niet tijdens een pandemie. Terwijl we ons proberen aan te passen aan deze steeds veranderende situatie, hebben wij bij Stannah besloten om onze inspanningen op te voeren en een aantal van onze processen te veranderen, vooral als het gaat om onze traditionele afspraken thuis. Het is belangrijk dat wij er nog steeds voor u kunnen zijn en u kunnen helpen veilig van uw trap gebruik te maken. In de loop van onze meer dan 150-jarige geschiedenis hebben wij diepe economische recessies, ernstige politieke onrust en zelfs andere pandemieën meegemaakt, dus het aanpassen van onze manieren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen is iets waar we zeer vertrouwd mee zijn.

Gezien de huidige zorgpunten met betrekking tot de volksgezondheid, volgen wij bij elk huisbezoek een strikt veiligheidsprotocol. Op die manier kunnen we onze belofte nakomen om u en uw dierbaren betrouwbaar advies te geven zodat u de beste oplossing voor uw mobiliteitsbehoefte kunt uitkiezen.

Onze klanten bezoeken in een tijd waarin een veilig en comfortabel gevoel thuis belangrijker is dan ooit, heeft nu een geheel nieuwe betekenis gekregen. Juist nu begrijpen we hoe belangrijk een traplift is om zelfstandig en veilig thuis te kunnen blijven zonder om hulp te moeten vragen. Daarom nemen wij tijdens elk bezoek aan huis alle voorzorgsmaatregelen om direct contact tot een minimum te beperken en alle aanbevelingen op het gebied van de volksgezondheid op te volgen:

Bij een bezoek aan uw huis beschikken onze raadgevers en ervaren installateurs over handschoenen, veiligheidsmaskers en desinfecterende gel en worden uw vragen op veilige afstand beantwoord. Indien u dat wenst kunnen wij u veiligheidsmaskers en desinfecterende gel aanbieden, zodat u volledig beschermd bent.

In deze onzekere tijden willen we dat u zich veilig en vol vertrouwen voelt in de wetenschap dat wij er alles aan doen om onze gemeenschap veilig en gezond te houden. Terwijl de wereld op zoek is naar een manier om ons tegen COVID-19 te beschermen, willen wij ervoor zorgen dat u onafhankelijk blijft.

Bent u op zoek naar een manier om veilig uw trap te gebruiken?

Vraag vandaag nog veilig vanuit huis een vrijblijvende offerte aan.

Uw veiligheid blijft onze topprioriteit. Daarom hebben we strenge veiligheidsmaatregelen getroffen om elk direct contact te minimaliseren en uw veiligheid te garanderen tijdens het bezoek aan huis van onze raadgevers en bij de installatie van uw traplift.

Bel ons vandaag nog voor meer informatie – wij beantwoorden al uw vragen en leggen u graag uit wat er allemaal besproken wordt tijdens een bezoek van onze raadgever.