Een Traplift kopen: van plan tot plaatsing | Stannah

080026082

Bel gratis

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Lees meer

Lees meer

Een traplift kopen: van plan tot plaatsing

Hebt u moeite met traplopen? Een traplift is dan een goede oplossing! Dankzij een traplift hoeft u niet te verhuizen en kunt u zelfstandig in uw huis blijven wonen. In dit artikel leest u hoe de aanschaf van een Stannah-traplift verloopt: van plan tot plaatsing.

Geschreven door Stannah at 02-01-2017

Senior gebruikt zijn traplift

 

Stannah’s stappenplan

  1. Maak telefonisch een afspraak met een Stannah-raadgever (bel gratis: 0800 50 66). U kunt dit telefoonnummer ook bellen als u vragen hebt of vrijblijvend advies wilt.
  2. De Stannah-raadgever komt bij u langs en bekijkt uw trap en interieur. Hebt u een rechte trap of een trap met bocht(en)? Wat zijn uw wensen?
  3. Plan op maat: u krijgt een vrijblijvend plan en offerte op maat.
  4. Na uw akkoord wordt de Stannah traplift gemaakt zodat hij precies voldoet aan de afmetingen van uw trap en uw specifieke wensen.
  5. De traplift wordt geïnstalleerd: de meeste Stannah trapliften worden op de traptreden gemonteerd, dus niet aan de muur.
  6. De monteur demonstreert de traplift en ruimt alles op.

U kunt ook de Stannah showroom bezoeken om alle trapliften te zien en uit te proberen. Als u de traplift wilt laten verwijderen, dan blijft er geen schade achter. Het is dus geen waardevermindering van uw woning. Contacteer Stannah voor gratis advies of om een vrijblijvende afspraak te maken.