Wat kan een traplift voor u of uw dierbaren betekenen?

Een traplift doet meer dan alleen uw bewegingsvrijheid teruggeven

Geschreven door Stannah at 01-02-2019

Een Stannah traplift geeft u de onafhankelijkheid terug die u dacht te zijn verloren. Alleen de wetenschap dat u compleet vrij in uw eigen huis kunt zijn is al een hele last van uw schouders. En niet alleen van die van u, maar ook van uw vrienden en familie.  Ze weten immers dat u veilig uw eigen trap kunt gebruiken.

Wat kan een traplift voor u of uw dierbaren betekenen?

Onze trapliften worden zorgvuldig gemaakt met als doel om uw leven daadwerkelijk te vergemakkelijken. Wij willen zowel aan uw wensen als aan uw behoeften een antwoord bieden, zodat u zich thuis voelt in eigen huis. Het zijn de kleine dingen die een groot verschil voor uw comfort kunnen maken. Wij besteden tijd aan het beter leren kennen van uw behoeften voordat we zelfs maar overwegen om u te adviseren over de ideale traplift voor u. Is het een gevolg van ouderdom, verminderde mobiliteit in de onderste ledematen of een andere oorzaak waardoor de trap een obstakel wordt? Stannah kan u helpen om zich weer helemaal thuis te voelen.

Trapliften: een grote hulp voor zo velen wereldwijd

Naarmate we ouder worden, worden de gevolgen hiervan steeds duidelijker. Ons evenwicht neemt af, en pijn in onze gewrichten, kan onze levenskwaliteit ernstig verstoren. Voordat u het beseft blijkt de trap plots een enorm obstakel. Het gebruik van de trap kan pijnlijk en gevaarlijk worden en zelfs onmogelijk blijken.

Trapliften: een grote hulp voor zo velen wereldwijd

Vaak denken mensen dat het blijven traplopen goed voor de gezondheid is. Hoewel ‘actief blijven’ over het algemeen zeker een goed idee is, kan het overbelasten van gewrichten tot blijvende schade aan uw kniegewrichten leiden. Hoe meer we onze gewrichten forceren, hoe meer schade er kan optreden. Aandringen om de trap te blijven gebruiken wanneer dat eigenlijk niet meer zo een goed idee is kan tot ongelukken, vallen en verwondingen leiden.

Uw huis zou een veilige haven moeten zijn, waar u zich goed voelt. Even naar beneden gaan om koffie te zetten, mag niet stressvol zijn en aan het einde van de dag boven naar bed gaan ook niet. Als u valt, is dat een teken dat uw huis misschien niet zo veilig is als dat u dacht. Tijdens een val kunt u zich lelijk bezeren, wat ervoor kan zorgen dat uw plan om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, in het water valt.

Andere trapliftvoordelen die u misschien niet had verwacht

Voordelen van een traplift

Wereldwijd hebben meer dan 750.000 mensen hun thuis en leven teruggekregen door de aanschaf van een Stannah traplift. Sluit u hierbij aan, en bel ons vandaag nog om te ontdekken hoe wij ook uw leven kunnen vergemakkelijken!

Uw traplift geeft gemoedrust