Prijs huislift: Wat kost een lift in huis? | Stannah

080026082

Bel gratis

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Lees meer

Lees meer

Wat kost een lift in huis?

Een lift in huis wordt vaak gezien als een luxeproduct, maar wat is nu de werkelijke kostprijs van een lift in huis. Hier vindt u de nodige informatie.

Geschreven door Stannah at 04-04-2019

huislift kostprijs

Aan welke prijs moet ik denken bij een lift in huis?

Het is moeilijk om een correcte prijsindicatie te geven daar de prijs afhankelijk is van de woning en uw persoonlijke omstandigheden. Logischerwijs wilt u wel weten waar u ongeveer aan toe bent. Daarom hebben wij hieronder ons best gedaan om zo een correct mogelijke prijs te geven. Bel ons op en een deskundige raadgever zal aan de hand van een aantal eenvoudige vragen de voorlopige technische haalbaarheid bepalen en u voorzien van een nauwkeurige prijsindicatie, die bij uw situatie past.

Indien u de exacte prijs voor een eventuele lift bij u wil kennen, dan is de eenvoudigste weg hiertoe een gratis en vrijblijvend bezoek van één van onze raadgevers aan te vragen. Deze geeft u de beste raad en bepaalt, in samenspraak met u, de ideale plek in huis voor de lift. Hij geeft antwoord op al uw vragen zodat u in alle vertrouwen een weloverwogen keuze kunt maken. Een lift kopen is niet hetzelfde als tomaten kopen! U kunt rustig uw opties overwegen, de prijs die u heeft ontvangen wijzigt niet.

Het is belangrijk om eerst goed te bekijken naar wat voor lift u op zoek bent. Voor welk doel heeft u een lift thuis nodig? Een lift voor een rolstoelgebruiker heeft bijvoorbeeld andere afmetingen dan een huislift die uitsluitend staand wordt gebruikt. De prijs voor een personenlift met een schacht en verschillende stopplaatsen kan snel oplopen tot wel 40.000 Euro. De Salise en Stratum hebben geen schacht, zijn hydraulisch aangedreven en bewegen op en neer via 2 geleidingsrails die vlak tegen de wand worden geplaatst. Daardoor staan ze niet in de weg. Een mooie oplossing en mooi product voor een betaalbare prijs.

Waar is de prijs van de lift afhankelijk van?

De prijs van uw lift is afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard moet het bouwtechnisch wel kunnen, omdat een huislift niet op de trap geplaatst wordt maar “door de vloer gaat”.

Wilt u alles weten over onze elegante huislift de Salise of onze unieke rolstoellift de Stratum? Bekijk de desbetreffende pagina’s. Indien u advies op maat en een gespecificeerde prijsopgave wenst, dan kunt u het beste een afspraak met een van onze raadgevers maken.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan