Traplift installatie; plaatsing in een halve dag | Stannah

080026082

Bel gratis

Bij een Trapliftinstallatie zijn geen grote verbouwingswerken nodig

Één dag is genoeg om uw hele huis weer terug te krijgen Geen rommel. Geen gedoe.

LEES VERDER

Geen verbouwingen? Hoe plaatst men dan een traplift?

Een traplift wordt op uw trap bevestigd, niet aan de muur. Dat betekent geen schade aan uw muren en minimale last in uw huis. U heeft geen bouwvergunning nodig en u hoeft zich geen zorgen te maken over het verwijderen van uw tapijt.


Wat gebeurt er tijdens een trapliftinstallatie?

De installatie duurt slechts enkele uren. Van overlast voor u of uw woning is geen sprake.

U hoeft de dag van installatie de woonst niet te verlaten. Het staat u vrij toe te kijken hoe onze techniekers te werk gaan. Tijdens het boren zou er wat stof vrij kunnen komen. Maakt u zich geen zorgen, alles wordt proper achtergelaten. Het is allemaal snel voorbij, en voordat u het weet heeft u uw onafhankelijkheid weer terug. Uiteraard wordt uw huis schoon achter gelaten.

Een halve dag

Gemiddelde duur van een trapliftinstallatie

U weet intussen dat onze trapliften een voorbeeld van maatwerk zijn. Stannah wil dat u zich 100% veilig en comfortabel voelt bij het in gebruik nemen van uw installatie.

Wij leveren geen half werk.

Wat gebeurt er na de installatie?

Zodra onze techniekers klaar zijn, vindt u uw woning in dezelfde staat terug als bij hun aankomst. Maar met één extra voordeel: uw vrijheid!

Na de installatie

Wat gebeurt er nadat mijn traplift is geïnstalleerd?

Zodra de installatie afgerond, krijgt u van onze technieker een demonstratie. Zo leert u hoe de traplift te gebruiken. We willen absolute zekerheid dat u zich veilig en comfortabel voelt bij het in gebruik nemen van uw nieuwe traplift. Onze technieker zal pas vertrekken zodra hij zeker is dat u het onder de knie heeft.

Het zal u verbazen te zien hoe goed de traplift op de trap past. Is de stoel ingeklapt, dan is er nog voldoende doorgang voor andere gebruikers van de trap.Stannah monteur stelt traplift op gebruiker af

Dienst na verkoop

De installatie is afgerond. Wat nu?

Bij de aanschaf van een Stannah traplift, kan u ook steunen op ons gehele team. Onze techniekers leggen u alles haarfijn uit. Maar heeft u na hun vertrek toch nog vragen, kan u ons steeds contacteren.

Wij beantwoorden graag uw vragen. Ons team heeft een grondige opleiding gekregen dus kunnen zij u reeds telefonisch goed bijstaan. Lukt dit toch niet meteen? Dan komen wij graag naar u toe. Onze techniekers wonen verspreid over het hele land. Zodus, wij zijn nooit ver weg.Stannah traplift voor rechte trap
scroll left button

Swipe for more

scroll right button

Hoe moet ik mij op een trapliftinstallatie voorbereiden?

Voordat de monteurs uw traplift komen installeren, dient u eventuele belemmeringen van de trap te verwijderen. De raadgever heeft dingen zoals; vensterbanken en verwarmingsbuizen al genoteerd, maar mocht u bloempotten of foto’s hebben op de plek waar de traplift komt te staan dan verzoeken wij u vriendelijk om deze van tevoren te verwijderen.

Als u zich zorgen maakt over eventuele schade aan uw huis, dan kunt u vóór de installatie een foto nemen. Zo heeft u extra gemoedsrust, echter onze monteurs zijn altijd zeer voorzichtig en ruimen alles netjes op.

Het enige vereiste voor een traplift is een stopcontact in de buurt van de trap voor de lift (dit wordt tijdens uw eerste huisbezoek gecontroleerd). Uw traplift werkt op accu’s, maar wanneer u de stekker van de traplift in het stopcontact houdt, dan worden deze constant opgeladen. In het geval van een stroomstoring komt u niet vast op uw trap te zitten, uw lift zal gewoon blijven werken.

Wij willen uw traplift zo snel mogelijk installeren zodat u geen last meer heeft van de angst en de stress die uw trap u eerst gaf. Zodat u zich niet te stoppen voelt! Zodra u uw traplift heeft besteld, zullen wij  de installatie boeken voor wanneer dat u het beste uitkomt. Ook kunnen eventuele aanpassingen aan uw traplift worden uitgevoerd.
Vraag een vrijblijvende offerte aan