Antwerpen - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Trapliften in Antwerpen
Een traplift kopen in Antwerpen

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte voor een traplift in Antwerpen

Stannah levert zowel trapliften voor rechte trappen als voor trappen met bochten in en rondom Antwerpen.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Wanneer uw grootste zorg de trap is, dan is een traplift laten installeren een ideale oplossing om langer thuis te kunnen blijven wonen. Stannah trapliften kunnen over meerdere verdiepingen, op trappen met één of meerdere bochten en op rechte trappen geïnstalleerd worden.  Stannah is trapliften leverancier, fabrikant en installateur van trapliften. U kunt daarom het hele proces van de aanschaf van een traplift bij ons uitvoeren.

Wanneer u een gratis en  vrijblijvende offerte aanvraagt, komt één van onze raadgevers bij u langs zodat uw trap opgemeten kan worden. Tijdens het bezoek worden alle soorten trapliften en de extra opties met u besproken, ook het verschil tussen een nieuwe traplift en een tweedehands traplift komt aan bod. De prijs van een traplift is uiteraard een belangrijk punt, daarom ontvangt u ook een gratis offerte.

Stannah heeft wereldwijd al meer dan 750.000 trapliften mogen installeren, wij nemen de grootste zorg in de fabricage van onze trapliften en dat merkt u aan de kwaliteit van het eindresultaat. Stannah trapliften zijn niet voor niets wereldwijd de meest gekozen trapliften.

Ontvang een gratis brochure voor meer informatie, of vraag een vrijblijvende offerte voor een traplift prijs op maat.

Niet in Antwerpen?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Wij bieden verschillende soorten trapliften aan zodat u de ideale traplift kunt laten installeren in Antwerpen of in de buurt van Antwerpen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte of gratis brochure aan.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button