Mechelen - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Traplift Mechelen
Een traplift kopen in Mechelen

Stannah trapliften voor rechte trappen en voor trappen met bochten.

Ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor een traplift op maat voor installatie in uw huis in Mechelen.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Een traplift laten installeren wanneer men slecht te been is, is vaak een perfecte oplossing. Het geeft de mogelijkheid om comfortabel en veilig thuis te kunnen blijven wonen, zonder zeer hoge kosten of verbouwingen. Het kopen van een traplift is met Stannah vanaf het begin tot aan de installatie geregeld, zo zijn wij niet alleen traplift fabrikanten, maar ook leverancier en installateurs van trapliften.

Tijdens een vrijblijvende afspraak met één van onze raadgevers geven wij u een vrijblijvende offerte voor een traplift op maat. De prijs van een traplift is namelijk vooral afhankelijk van uw trap. Traplift prijzen kunnen daarom alleen gegeven worden nadat uw trap is opgemeten. De vrijblijvende afspraak is tevens een goed moment om eventuele vragen te stellen. Bijvoorbeeld over eventuele traplift subsidies zoals de Vlaamse aanpassingspremie, of wat er komt kijken bij het installeren van een traplift .

Ook de mogelijke type trapliften, zoals een traplift voor buiten, een tweedehands traplift en eventueel extra opties worden met u besproken. Met Stannah is de aanschaf van een traplift meer dan een traplift kopen, het is het vinden van een ideale oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Daar helpen wij u graag bij, vraag een gratis en vrijblijvend bezoek aan huis voor een offerte op maat. Wilt u eerst meer informatie? U kunt altijd een gratis en vrijblijvende brochure aanvragen.

Niet in Mechelen?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah trapliften zijn compleet naar uw wensen aan te passen zodat u de ideale oplossing voor uw persoonlijke situatie vindt. Bekijk de verschillende soorten trapliften en mogelijke extra opties, en kies het type traplift geschikt voor uw behoeften en voor uw woning. Vraag een gratis brochure of een vrijblijvende offerte voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button