Turnhout - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Trapliften Turnhout
Een traplift kopen voor uw huis in Turnhout

Trapliften voor rechte trappen en voor trappen met één of meerdere bochten.

Heeft u een traplift nodig in uw huis in Turnhout? Ontvang een vrijblijvende offerte voor een traplift op maat, bekijk alle type trapliften.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Heeft u hulp nodig met het gebruiken van uw trap? Voor personen met een handicap, of wie slecht te been is, is een eenvoudig te bedienen traplift vaak een perfecte oplossing. Zo zijn de kosten van een traplift vaak lager dan andere alternatieven. Een traplift kopen kan met Stannah van begin tot einde geregeld worden. Wij zijn niet alleen traplift fabrikant en leverancier maar ook installateurs van trapliften.

Een vraag die wij vaak krijgen is: wat kost een traplift? Om de prijs van een traplift te bepalen komt één van onze raadgevers gratis en vrijblijvend bij u langs. Traplift prijzen zijn voornamelijk afhankelijk van de vorm van de trap, gaat het om een rechte trap, een trap met bochten, een spiltrap, wenteltrap of om meerdere verdiepingen?

Tijdens het bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte voor een traplift op maat en zal de raadgever verschillende zaken met u bespreken. Heeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een tweedehands traplift of wilt u meer informatie ontvangen over de extra opties? Wat zijn de totale traplift kosten? Met Stannah ontvangt u altijd één prijs, er zijn dus geen verborgen kosten.

Een traplift laten installeren is met Stannah binnen enkele eenvoudige stappen gedaan. Stannah trapliften zijn geen gewone trapliften, het zijn trapliften die ontworpen zijn om uw persoonlijke situatie makkelijker te maken. Daar helpen wij u graag mee, zet vandaag de eerste stap en bel gratis, vraag een vrijblijvende offerte of indien u eerst meer informatie wenst dan kunt u altijd een gratis brochure aanvragen.

Niet in Turnhout?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Bekijk de verschillende soorten trapliften en mogelijke extra opties, en kies de perfecte oplossing voor uw persoonlijke situatie. Vraag gratis en vrijblijvend een gratis brochure of een vrijblijvende offerte voor uw traplift op maat.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button