Brussel - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Traplift Brussel
Een Stannah traplift kopen in Brussel

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte voor installatie van een traplift op maat in het hoofdstedelijk gewest.

Stannah installeert trapliften voor rechten trappen en trappen met bochten overal in de buurt van Brussel. Uitgebreid gamma aan nieuwe trapliften en tweedehands trapliften.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Voor wie kampt met verminderde mobiliteit, bijvoorbeeld senioren of personen met een handicap is een traplift laten installeren een ideale oplossing om langer thuis te kunnen blijven wonen. Stannah trapliften kunnen over meerdere verdiepingen, op rechte trappen en op gebogen trappen geïnstalleerd worden. Zowel in een privé woning als in een openbaar gebouw.

Stannah is niet alleen trapliften leverancier en fabrikant maar ook installateur van trapliften. Het hele proces van de aankoop van een traplift kunt u daarom eenvoudig bij ons uitvoeren.

Om u een vrijblijvende offerte te kunnen geven komt één van onze raadgevers gratis en vrijblijvend bij u langs. Tijdens een vrijblijvend bezoek aan huis wordt uw trap nauwkeurig opgemeten. De prijs van een traplift is meestal afhankelijk van uw trap, daarom kunnen traplift prijzen alleen ná een huisbezoek gegeven worden.

Trapliften voor een trap met bochten hebben een andere prijs dan trapliften voor rechte trappen. Deze en nog andere factoren van een traplift prijs worden tijdens het gratis thuisadvies bekeken. Ook ontvangt u informatie over de optie voor een tweedehands traplift, een traplift voor buiten en mogelijke extra opties.

Heeft u vragen over subsidies bij aankoop van een traplift ? Bekijk onze pagina over traplift vergoedingen met o.a. informatie over de Vlaamse aanpassingspremie.

Naast trapliften levert Stannah ook huisliften, badliften en platformliften overal in het hoofdstedelijk gewest. U kunt altijd een gratis brochure aanvragen voor meer informatie, of vraag een vrijblijvende offerte voor een traplift prijs op maat.

 

Niet in Brussel?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Alle soorten trapliften van Stannah zijn aan de hand van verschillende kleuren, stofferingen, afwerkingen en extra opties aan uw wensen aan te passen. Een Stannah traplift is altijd een oplossing op maat, de ideale oplossing voor uw persoonlijke situatie. Ontvang een vrijblijvende offerte of gratis brochure.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button