Hasselt - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Traplift kopen in Hasselt
Stannah is dé liftenspecialist in Hasselt

Vind in ons uitgebreid gamma de perfecte traplift voor uw woning in Hasselt

Stannah is uw trapliften partner voor kwaliteitsvolle installaties in Hasselt in de provincie Limburg

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Een Stannah traplift is de perfecte oplossing voor wie veilig en zelfstandig thuis wil blijven wonen. Stannah installeert trapliften voor rechte trappen en trappen met bochten in een privé woning, zaak of openbare gebouwen.

Met Stannah ontvangt u altijd een traplift op maat, gemaakt voor uw trap en voor uw behoeften. De aanschaf van een traplift kan met Stannah heel simpel zijn. De eerste stap is om gratis en vrijblijvend een bezoek aan huis aan te vragen zodat onze raadgever uw trap kan opmeten. Tijdens dit bezoek ontvangt u onmiddellijk een vrijblijvende offerte, wij begrijpen dat de prijs van een traplift een belangrijk onderdeel van het koopproces is.

Traplift prijzen kunnen nogal verschillen, zo biedt Stannah zowel de keuze voor een nieuwe traplift als voor een tweedehands traplift. De traplift prijs is voornamelijk afhankelijk van het type trap, gaat het om een trap met bochten of om een rechte trap? Deze en andere zaken zullen tijdens het bezoek worden bekeken.

Stannah trapliften zijn wereldwijd dé meest gekochte trapliften, Stannah levert naast trapliften ook badliften, huisliften en goederenliften zoals platformliften. Als dé liftenspecialist hebben wij de perfecte oplossing om elke  hoogte te overwinnen. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de ideale lift voor uw woning, zaak of openbaar gebouw. Vraag een vrijblijvende offerte of een gratis brochure en vind in ons uitgebreide gamma de perfecte lift.

Niet in Hasselt?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Een Stannah traplift laten installeren komt met vele voordelen! Vind in ons uitgebreid gamma de perfecte traplift voor uw behoeften én voor uw woning. Ontvang een vrijblijvende offerte of u kunt ook altijd eerst een gratis brochure aanvragen.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button