Maaseik - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Trapliften in Maaseik
Een Stannah traplift kopen in Maaseik

Stannah trapliften voor installatie in Maaseik zowel nieuwe trapliften als tweedehands trapliften.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte voor een traplift geschikt voor uw trap en uw behoeften.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Voor wie slecht ter been is, hulp nodig heeft om de trap te gebruiken of met verminderde mobiliteit kampt, kan het kopen van een traplift een ideale oplossing zijn om langer thuis te kunnen blijven wonen. De aanschaf van een traplift is meer dan alleen een traplift kopen. Met Stannah koopt u een traplift geschikt voor uw persoonlijke situatie.

Het grote voordeel van een Stannah traplift kopen is dat wij fabrikant, leverancier en installateurs van trapliften zijn. Wij hebben elk type traplift in ons gamma en vinden altijd een oplossing op maat voor wat u nodig heeft. Van een tweedehands traplift, naar een traplift voor buiten, naar trapliften voor rechte trappen, of trappen met bochten. Een traplift installeren is met Stannah in een mum van tijd gebeurd, een traplift wordt namelijk meestal op de treden van een trap geïnstalleerd en niet aan de muur.

De kosten van een traplift zijn een belangrijke factor bij het kopen van een traplift. Om de prijs van een traplift te kunnen bepalen moeten wij eerst uw trap opmeten. Tijdens een vrijblijvend bezoek komt één van onze raadgevers langs bij u thuis in Maaseik. Tijdens dit bezoek bespreekt de raadgever ook eventuele extra opties, informatie over traplift subsidies zoals de Vlaamse aanpassingspremie en krijgt u de gelegenheid om traplift prijzen van nieuwe trapliften en tweedehands te vergelijken.

Een traplift van Stannah is wereldwijd al meer dan 750.000 keer geïnstalleerd. Heeft u ook hulp nodig om uw trap veilig te kunnen gebruiken? Bel ons gratis en vraag een gratis brochure of een vrijblijvende offerte voor een oplossing op maat voor uw huis in Maaseik.

Niet in Maaseik?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Sint-Niklaas

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Een Stannah traplift is altijd een oplossing op maat, dankzij de mogelijke extra opties, afwerkingen en stofferingen worden al onze soorten trapliften de ideale oplossing voor uw persoonlijke situatie. U kunt gratis en vrijblijvend een gratis brochure aanvragen of een vrijblijvende offerte.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button