Dendermonde - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Stannah trapliften in Dendermonde
Een traplift kopen in Dendermonde

Trapliften voor rechte trappen en voor trappen met bochten of verschillende landingen.

Stannah biedt de ideale oplossing voor uw trap, zowel nieuwe trapliften als gebruikte trapliften overal in Dendermonde.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Een traplift van Stannah laten installeren is een ideale oplossing om thuis te kunnen blijven wonen wanneer de trap een probleem is geworden. Stannah is leverancier, fabrikant en installateur van trapliften. Wij installeren trapliften voor rechte trappen, voor trappen met bochten en op buitentrappen.

 Ons uitgebreid gamma bestaat uit zowel nieuwe trapliften als tweedehands modellen. Tijdens een vrijblijvende afspraak met één van onze raadgevers ontvangt u alle informatie die u nodig heeft. Inclusief een vrijblijvende offerte op maat gemaakt voor uw trap. De prijs van een traplift is voornamelijk afhankelijk van de vorm van uw trap.  Daarom moeten wij eerst uw trap komen opmeten voordat wij u advies kunnen geven voor het juiste type traplift en de juiste traplift prijs.

Een vrijblijvend bezoek is ook bedoeld om eventuele vragen te bespreken en bijvoorbeeld het installatie proces uit te leggen. Een Stannah traplift installeren is vaak al binnen enkele uren gebeurd, zo wordt de traplift vaak op de treden van de trap geïnstalleerd en niet aan uw muur. De installatie maakt bij Stannah deel uit van de kosten van een traplift, u heeft hier dus geen extra kosten aan. Bij al onze traplift prijzen geldt dat u één bedrag betaald, er zijn dus geen verrassingen.

Kom in contact met ons en ontvang gratis en vrijblijvend een traplift offerte of een gratis brochure voor meer informatie.

Niet in Dendermonde?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Sint-Niklaas

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Een Stannah traplift is aan de hand van verschillende kleuren, stofferingen, afwerkingen en extra opties compleet aan uw wensen aan te passen. Kom in contact en vraag een offerte of gratis brochure voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button