Eeklo - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Stannah trapliften in Eeklo
Een traplift kopen in Eeklo

Stannah levert zowel nieuwe trapliften als tweedehands modellen overal in Eeklo.

Ontvang meer informatie over het installeren van Stannah trapliften voor rechte trappen of voor trappen met één of meerdere bochten.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

De kosten van een traplift zijn een belangrijke factor wanneer we een traplift kopen. Daarom geven wij u een vrijblijvende offerte op maat zodat u precies weet wat u kunt verwachten. De prijs van een traplift is voornamelijk afhankelijk van het type trap. Zo hebben trapliften voor rechte trappen een andere prijs dan trapliften voor trappen met bochten, omdat de rail anders is.

Tijdens een vrijblijvend bezoek van één van onze raadgevers bij u thuis zal uw trap opgemeten worden en uw behoeften geanalyseerd worden. Op deze manier kunnen wij u meteen een gratis en vrijblijvende offerte op maat geven.  Onze raadgever bespreekt tevens extra opties, en kijkt ook naar de mogelijkheden tussen nieuwe trapliften en gebruikte trapliften.

Stannah heeft wereldwijd al meer dan 750.000 trapliften geïnstalleerd, maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat een Stannah traplift voor u kan betekenen. Bel ons gratis of vraag een gratis brochure voor meer informatie.

Niet in Eeklo?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Sint-Niklaas

Meer informatie >

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Ontdek alle mogelijkheden om een traplift van Stannah aan uw behoeften aan te passen. Ontvang een gratis brochure of een vrijblijvende offerte.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button