Gent - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Trapliften Gent
Een Stannah traplift kopen in Gent

Stannah trapliften kunnen overal in Gent geïnstalleerd worden, zowel op rechte trappen als op trappen met één of meerdere bochten.

Wij kijken naar uw persoonlijke situatie en geven u gratis en vrijblijvend advies voor een traplift in uw huis in Gent.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Een traplift laten installeren in Gent of in de buurt van Gent? Bij Stannah bent u aan het juiste adres. Tot onze mogelijkheden behoren; trapliften voor rechte trappen en trappen met één of meerdere bochten die over meerdere verdiepingen gaan. Maar ook een traplift voor buiten is voor Stannah geen probleem. Wij geven u gratis en vrijblijvend advies over de verschillende soorten trapliften en mogelijkheden.

Wanneer uw mobiliteit verminderd is of u slecht te been bent zijn Stannah trapliften de ideale oplossing om de controle over uw woning weer terug te krijgen.  Onze raadgever komt vrijblijvend bij u langs om uw trap op te meten en om aan de hand van uw persoonlijke situatie advies op maat te geven.

Waarschijnlijk heeft u vragen over de prijs van een traplift, u krijgt van ons een vrijblijvende offerte waar alles inclusief in zit. Er zijn naderhand dus geen onaangename verrassingen. Traplift prijzen zijn het meest afhankelijk van het type trap dat u heeft, daarom is een bezoek aan huis nodig voordat wij de prijs van een traplift kunnen geven.

Heeft u vragen over een eventuele traplift subsidie? Via deze link kunt u onder andere over de Vlaamse aanpassingspremie lezen.

Stannah is sinds 1867 liftenfabrikant en leverancier, u kunt dus gerust zeggen dat onze jarenlange ervaring ons een slimme kijk op liften heeft gegeven. Stannah trapliften worden met de grootst mogelijke kwaliteit vervaardigd daarom is zowel een nieuwe traplift als een tweedehands traplift van Stannah een betrouwbaar en veilig alternatief voor verhuizen.

Is een traplift niet de ideale oplossing voor u? Stannah levert ook platformliften, badliften en huisliften in Gent en in de buurt van Gent. Bel ons gratis, of vraag een vrijblijvende offerte of gratis brochure aan voor meer informatie.

Niet in Gent?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Wilt u een traplift laten installeren in Gent? Bekijk onze verschillende soorten trapliften en maak de juiste keuze voor uzelf en voor uw woning. Vraag een vrijblijvende offerte of gratis brochure aan voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button