Brugge - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Trapliften in Brugge
Een traplift kopen in Brugge

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor een Stannah traplift in Brugge.

Stannah trapliften voor rechte trappen en gebogen trappen, zowel binnen als buiten te installeren.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

De aanschaf van een traplift is een perfecte oplossing voor wie zelfstandig thuis wil blijven wonen, slecht ter been is, voor personen met een handicap of wanneer de mobiliteit is afgenomen. Stannah biedt zowel de optie voor de aankoop van een tweedehands traplift als voor een nieuw model. Tijdens een gratis en vrijblijvend bezoek aan huis zal één van onze raadgevers de installatie mogelijkheden met u bespreken en ontvangt u een vrijblijvende offerte voor een traplift die op maat gemaakt is voor uw trap.

Een Stannah traplift is eenvoudig te bedienen en kan zowel op een rechte trap als op gebogen trappen met meerdere verdiepingen geïnstalleerd worden. Onze raadgever zal tijdens het bezoek alle soorten trapliften met u bespreken, maar ook informatie geven over extra opties, traplift prijzen en hoe een traplift laten installeren in zijn werking gaat.

Een Stannah traplift installeren is al in minder dan één dag gebeurd en is inclusief in de prijs van een traplift. Wij zijn niet alleen fabrikant en leverancier maar ook installateur van trapliften. Een traplift in huis is met Stannah in een mum van tijd geplaatst!

Samen zoeken wij naar de perfecte oplossing voor uw mobiliteitsbehoeften en voor de trap in uw huis in Brugge. Stannah levert ook huisliften, platformliften en badliften overal in België. Voor meer informatie, bel gratis en ontvang een vrijblijvende offerte of vraag een gratis brochure.

Niet in Brugge?

Niet in Brugge? Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Bekijk al onze type trapliften, welke extra opties er mogelijk zijn en welke het best bij uw huis in Brugge past. Heeft u hulp nodig bij het kopen van een traplift? Wij zijn u graag van dienst, vraag vandaag nog een gratis brochure of een vrijblijvende offerte.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button