Diksmuide - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Trapliften in Diksmuide
Een Stannah traplift kopen in Diksmuide

Tweedehands en nieuwe trapliften op maat gemaakt voor installatie in Diksmuide

Een Stannah traplift is de juiste keuze voor zowel rechte trappen als trappen met bochten, ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Heeft u hulp nodig om veilig gebruik te blijven maken van de trap? Dan is de aanschaf van een traplift de juiste keuze om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Zelfstandig thuis blijven wonen met de wetenschap dat u veilig bent is een hele geruststelling voor uzelf maar ook voor de hele familie.

Stannah levert trapliften voor binnen maar ook voor buiten, heeft u bijvoorbeeld een omheinde tuin of een terras die u met een trap dient te bereiken? Wij geven gratis en vrijblijvend persoonlijk advies zodat u de juiste traplift voor uzelf én voor uw woning vindt. Wij bieden nieuwe trapliften maar een tweedehands traplift is in veel gevallen ook een mogelijkheid.

De aankoop van een traplift komt met een paar vragen, zoals wat is de prijs van een traplift? Daarom staan wij u bij met persoonlijk advies en geven wij u de tijd om de juiste keuze te kunnen maken. Stannah heeft wereldwijd al meer dan 750.000 traplift installaties mogen uitvoeren en is al sinds 1867 in de liftenindustrie werkzaam.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel gratis met onze vriendelijke klantenservice. Wenst u eerst meer informatie, dan kunt u altijd een gratis brochure aanvragen. Met Stannah is de aankoop van uw traplift in een mum van tijd een realiteit.

Niet in Diksmuide?

Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Onze trapliften zijn ontworpen om aan uw wensen te voldoen, bekijk ons hele gamma trapliften en maak de juiste keuze voor uzelf en uw woning. Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van een traplift? Wij helpen u graag verder, vraag vandaag nog een gratis brochure of een vrijblijvende offerte.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button