Ieper - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Traplift installeren in Ieper
Een Stannah traplift kopen in Ieper

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte voor een nieuwe of tweedehands traplift in Ieper

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste traplift? Stannah geeft u advies op maat.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Een traplift installeren kan vragen met zich meebrengen, Stannah geeft persoonlijk vrijblijvend advies voor een nieuwe of tweedehands traplift die bij u en bij uw trap past.

Veel vragen hebben betrekking op de prijs van een traplift. Omdat een traplift maatwerk is en voornamelijk afhankelijk is van het type trap, komt één van onze raadgevers gratis en vrijblijvend bij u langs om u een offerte op maat te kunnen geven.

Stannah is fabrikant, leverancier en installateur van trapliften, op de dag van installatie komt onze traplift monteur en installeert binnen een halve dag uw nieuwe traplift.

Stannah installeert ook trapliften voor buiten en biedt tevens oplossingen voor wie een elektrische rolstoel gebruikt. Zo levert  Stannah ook huisliften, platformliften en badliften overal in België.

Bel gratis, vraag een gratis brochure aan of ontvang een vrijblijvende offerte voor alle informatie die u nodig heeft om de juiste traplift voor uzelf én voor uw woning te vinden.

Niet in Ieper?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Een Stannah traplift kopen komt met vele opties en mogelijkheden om uw traplift compleet de uwe te maken. Bekijk onze verschillende stofferingen en afwerkingsmogelijkheden en vraag vandaag nog een gratis brochure of een vrijblijvende offerte aan voor advies op maat.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button