Kortrijk - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Traplift kopen in Kortrijk
Stannah trapliften Kortrijk

Een nieuwe of tweedehands traplift voor installatie in uw huis in Kortrijk.

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte voor een Stannah traplift op maat.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Stannah trapliften worden met de grootste zorg ontworpen en kunnen zowel op rechte trappen, trappen met bochten zoals: spiltrap of wenteltrap geïnstalleerd worden als trappen voor meerdere verdiepingen . Ook een traplift voor buiten behoort zeker tot de mogelijkheden. Kortom, Stannah maakt altijd een traplift op maat, een traplift die bij ú past.

Wij zijn niet alleen trapliften leveranciers en fabrikant, wij zijn ook installateurs van trapliften. Het hele aankoop proces kunt u dus bij ons regelen, wij geven altijd een offerte op maat. De prijs van een traplift is voornamelijk afhankelijk van het type trap. Daarom komt één van onze raadgevers bij u langs om de maten van uw trap op te meten.

Tijdens dit gratis en vrijblijvend bezoek aan huis worden de prijzen, zowel voor nieuwe als voor tweedehands trapliften,  de mogelijke extra opties, de verschillende type trapliften en andere zaken besproken die aan bod komen wanneer we een traplift willen aankopen.

Als iemand zelfstandigheid verliest doordat deze slecht te been is, kan een elektrische traplift uitkomst bieden. Een traplift laten installeren geeft de mogelijkheid om zelfstandig gebruik van de trap te blijven maken.

Wereldwijd gingen meer dan 750.000 tevreden klanten u voor, benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Stannah levert naast trapliften, ook huisliften, platformliften en badliften. Vraag een offerte of ontvang een gratis brochure voor meer informatie.

Niet in Kortrijk?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah trapliften zijn geen gewone trapliften, al onze soorten trapliften zijn naar uw wensen en behoeften aan te passen. Bekijk de mogelijkheden of vraag een gratis brochure of een vrijblijvende offerte op maat aan.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button