Oostende - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Stannah traplift Oostende
Een traplift kopen voor uw huis in

Gebruikte en nieuwe trapliften overal in Oostende te installeren.

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte voor trapliften voor rechte trappen en trappen met één of meerdere bochten.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Een traplift laten installeren is vaak de eenvoudigste oplossing om thuis te blijven wonen. Voor wie slecht ter been is of voor personen met een handicap waarbij de mobiliteit verminderd is en daarom hulp nodig hebben bij het gebruik van de trap, is een eenvoudig te bedienen Stannah traplift een ideale oplossing.

Het kopen van een traplift van Stannah is in 3 eenvoudige stappen te verwezenlijken. Het begint bij een vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij één van onze raadgevers gratis en vrijblijvend bij u langs komt om de trap op te meten. Traplift prijzen zijn voor een groot deel afhankelijk van het type trap, daarom kunnen wij u pas een exacte traplift prijs geven nadat uw trap is opgemeten.

Het vrijblijvend bezoek aan huis is tevens een goed moment om de gemiddelde prijzen van een tweedehands traplift en die van nieuwe trapliften te vergelijken. U kunt ook vragen stellen over de verschillende type trapliften en twijfels bespreken over de kosten van een traplift. Stannah kan u ook helpen om weer toegang te krijgen tot uw tuin, terras of garage met een traplift voor buiten.

Een Stannah traplift installeren is al in een halve dag gebeurd, deze wordt namelijk op de treden van de trap geïnstalleerd en niet aan de muur. Tijdens de vrijblijvende afspraak met onze raadgever kunt u ook vragen stellen over de installatie.

Kom in contact met onze klantenservice door ons gratis op te bellen voor meer informatie, wij geven u een traplift offerte op maat of vraag een gratis brochure aan.

Niet in Oostende?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

De verschillende extra opties zorgen ervoor dat al onze soorten trapliften compleet voor u op maat gemaakt zijn. Bekijk de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte of een gratis brochure voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button