Roeselare - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Stannah trapliften Roeselare
Een Stannah traplift laten installeren in Roeselare

Een nieuwe of tweedehands traplift kopen voor uw huis in Roeselare

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte voor een eenvoudig te bedienen Stannah traplift.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Wie slecht ter been is of voor personen met een handicap die hun mobiliteit aantast, is de aanschaf van een traplift  vaak een perfecte oplossing om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Stannah is traplift leverancier, fabrikant én installateur van trapliften. Wij leveren trapliften voor rechte trappen, voor trappen met één of meerdere bochten, met landingen of die over meerdere verdiepingen gaan. Een Stannah traplift gaat comfortabel en veilig uw trap op en af en geeft u uw zelfstandigheid thuis terug.

Het kopen van een traplift komt soms met enkele vragen, de meest gestelde vraag is vaak; wat kost een traplift? Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt komt één van onze raadgevers bij u langs om onder andere uw trap op te meten. Omdat de prijs van een traplift vooral afhankelijk is van het type trap, moeten wij deze eerst opmeten voordat de kosten van een traplift berekend kunnen worden. Tijdens het gratis bezoek ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte op maat gemaakt voor uw trap en voor uw behoeften.

Tijdens dit bezoek zal onze raadgever alle soorten trapliften en mogelijke extra opties met u bespreken. Ook de gemiddelde prijzen van een nieuwe of tweedehands traplift komen aan bod, ook kunt u vragen stellen over de efficiënte installatie. Een Stannah traplift installeren is vaak al in minder dan een halve dag gedaan.

 Stannah heeft wereldwijd al meer dan 750.000 trapliften geïnstalleerd, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stannah levert ook huisliften, platformliften en badliften overal in Roeselare. U kunt altijd een gratis brochure aanvragen, een vrijblijvende offerte voor advies op maat, of bel gratis met één voor onze medewerkers.

Niet in Roeselare?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

De verschillende extra opties die mogelijk zijn op alle type trapliften zorgen ervoor dat een Stannah traplift de perfecte oplossing is voor uzelf en voor uw woning. Ontdek de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte of een gratis brochure aan!

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button