Tielt - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Trapliften in Tielt
Een traplift kopen in Tielt.

Ruim gamma aan nieuwe en tweedehands trapliften.

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte voor trapliften voor rechte trappen en trappen met één of meerdere bochten in Tielt.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Een Stannah traplift laten installeren wanneer iemand hulp nodig heeft met het gebruik van de trap, is een eenvoudige oplossing om zelfstandig te blijven wonen. Wij geven altijd persoonlijk advies tijdens een volledig vrijblijvend bezoek aan huis waar onze raadgever uw trap opmeet om u een vrijblijvende offerte te kunnen geven. Wij hebben zowel de optie voor een nieuwe traplift of bespaar op de kosten met een tweedehands traplift.

 Onze raadgever geeft de prijs nadat uw trap opgemeten is, de prijs van een traplift is voornamelijk afhankelijk van het type trap. Omdat een traplift een maatwerk product is, kunnen traplift prijzen pas na een bezoek aan huis gegeven worden. De kosten van een traplift zijn anders wanneer het om een rechte trap gaat of om een trap met één of meerdere bochten, daarom is een bezoek aan huis zo belangrijk.

Stannah levert ook huisliften, badliften en platformliften overal in Tielt, voor bijvoorbeeld mensen die een elektrische rolstoel gebruiken en dus geen traplift kunnen gebruiken. Wat uw mobiliteitsbehoeften ook zijn, wij geven u altijd volledig vrijblijvend persoonlijk advies dat bij u en bij uw woning past.

Kom in contact met onze klantenservice en maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte, of vraag een gratis brochure aan.

Niet in Tielt?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

Stannah biedt de hoogste kwaliteit aan stofferingen en afwerkingen aan. De vele extra opties zorgen ervoor dat een traplift van Stannah daadwerkelijk voor u op maat gemaakt is. Bekijk de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte of een gratis brochure voor meer informatie.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button