Veurne - Stannah

Ons productenaanbod


rechte trappen lift maximaal gewitchtech specificaties stannah trapliftrechte traplift max gewichtgebogen traplift maximaal gewicht
Andere modellen
>

Trapliften Veurne
Traplift kopen in Veurne

Stannah levert een traplift op maat in uw huis in Veurne.

Bekijk ons ruime aanbod aan trapliften voor rechte trappen en trappen met één of meerdere bochten, ontvang een vrijblijvende offerte.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Een traplift installeren wanneer iemand slecht ter been is of met verminderede mobiliteit kampt is een ideale oplossing om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Een Stannah traplift is geschikt voor installatie op een rechte trap en op een trap met bochten. Stannah biedt zowel de optie voor een nieuwe traplift, een tweedehands traplift als een traplift voor buiten.

Tijdens een vrijblijvende afspraak met één van onze raadgevers bij u thuis wordt uw trap opgemeten, uw persoonlijke situatie beoordeeld en ontvangt u een vrijblijvende offerte voor een traplift op maat. Iedereen wilt de prijs van een traplift weten, dat is precies wat u tijdens dit bezoek ontvangt. Omdat traplift prijzen zeer afhankelijk zijn van het type trap, kunnen wij u deze pas geven nadat uw trap is geanalyseerd. Aan de hand van de vrijblijvende afspraak zal de raadgever advies geven voor het juiste type traplift voor uw behoeften en voor uw trap.

Heeft u vragen over traplift subsidies? Via deze link leest u daar meer over, bijvoorbeeld over de Vlaamse aanpassingspremie.

Het kopen van een traplift met Stannah is een garantie voor een betrouwbaar resultaat. Met Stannah heeft u weer toegang tot uw hele huis; van de kelder tot aan de bovenste verdiepingen!

Wenst u meer informatie? U kunt altijd een gratis brochure aanvragen of een vrijblijvende offerte.

Niet in Veurne?

Bent u op zoek naar een geschikte traplift, huislift, platformlift of badlift ergens anders in België? Wij kunnen u overal in België van dienst zijn, bekijk de verschillende locaties of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle locaties >

Bekijk al onze trapliftmodellen

De vele extra opties zorgen ervoor dat een traplift van Stannah altijd een traplift op maat is. Bekijk de verschillende soorten trapliften en opties en vind de perfecte oplossing. Bel ons gratis of ontvang een gratis en vrijblijvende offerte of brochure.

Stannah Starla

Stannah Starla

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Siena

Stannah Siena

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Solus

Stannah Solus

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Stannah Sadler

Stannah Sadler

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

Buitentraplift

Buitentraplift

Gebogen / Recht

Bekijk ons product >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button