Onderscheidingen | internationaal erkende normen | Stannah

Onderscheidingen & Keurmerk

Voor onze optimale allround prestaties. Want het is alleen mogelijk om de beste service te leveren wanneer we op elk gebied uitblinken.

Wij zijn er trots op dat we een bedrijf zijn waarop u kunt vertrouwen. Wij houden ons aan de hoogste internationaal erkende normen. Alles om u de beste kwaliteit trapliften te kunnen geven.

Wanneer er naar onze onderscheidingen wordt gekeken, kunnen we zien dat onze inspanningen veel verder reiken dan alleen de producten die we maken. Omdat we weten dat we alleen de beste service kunnen bieden wanneer we op elk gebied uitblinken. We werken aan duurzaamheid, ethische praktijken, eerlijke handel, gezondheid en veiligheid.

Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven, u kunt de onderscheidingen die wij gewonnen hebben en de verenigingen waar wij een deel van zijn zelf bekijken.

ISO Certificering

De ISO (Internationale Organisatie voor Standaardisatie) is een onafhankelijke, niet-gouvernementele organisatie die internationale normen ontwikkelt. Internationale standaarden zorgen ervoor dat dingen werken en dat bedrijven de hoogste kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in hun producten leveren.

Stannah is trots dat wij de volgende onderscheidingen hebben gewonnen:

  • Het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie

(ISO 9001 Certificaat)

  • voor het milieubeheersysteem van de organisatie

(ISO 14001 Certificaat)

en een Britse norm certificering voor gezondheid- en veiligheidsbeheerssystemen

(BS OHSAS 18001 Certificaat)

Naast het feit dat we ervoor zorgen dat alle sectoren van ons bedrijf voldoen aan de normen die zijn opgesteld door deskundigen, vergemakkelijken internationale normen vrije en eerlijke wereldhandel. En dat is iets waar we echt deel van willen uitmaken.

stannah iso certificaat

CE Keurmerk

Onze producten hebben een CE Keurmerk. Dit is onze manier om aan u te laten zien dat wij de Europese wetgeving op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieubescherming naleven.

Voor trapliften betekent dit dat de volgende veiligheidsfuncties moeten worden opgenomen:

  • Snelheidsbeperking
  • Elektrische veiligheidsschakelaars
  • Schokbrekers

Door aan de wetgeving te voldoen zorgen we ervoor dat onze producten zo veilig mogelijk zijn.

stannah ce markering

De Green Apple Award

De Green Apple Award is een onderscheiding om beste praktijken op milieugebied wereldwijd te erkennen, te belonen en te promoten. Stannah is er trots op in 2014 de onderscheiding te hebben gewonnen voor haar nieuwe ecologisch verantwoorde productverpakkingen.

Het is belangrijk voor ons dat we de verantwoordelijkheid respecteren die we als bedrijf hebben om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. We denken na over de toekomst en dragen ons steentje bij om er een mooie toekomst van te maken.

Stannah - The Green Apple Award winnaar

Koninklijke Onderscheiding voor bijdrage aan de Britse industriële productie-industrie

In 2017 kregen medevoorzitters Brian en Alan Stannah (leden van de Orde van het Britse Rijk) een Koninklijke onderscheiding als erkenning voor hun diensten aan de Britse productie-industrie. Deze onderscheiding erkent hoe deze twee broers het masterbrain zijn achter Stannah’s beroemdste product: de Stannah traplift. De onderscheiding is een grote eer, omdat deze de service aan de gemeenschap erkent en het aanzienlijke impact die zowel de broers als hun product hebben gehad. Niet alleen lokaal, maar in meer dan 40 landen wereldwijd.

Koninklijke Onderscheiding voor bijdrage aan de Britse productie-industrie