Ons doel is om uw leven gemakkelijker maken | Stannah

Stannah levert hoogwaardige kwaliteit trapliften in heel België tegen concurrerende prijzen

Omdat het ons doel is uw leven te vergemakkelijken

Laten we teruggaan naar het Londen van 1867. In de drukke haven van Southwark was Joseph Stannah net begonnen met een bedrijf dat kranen en takels zou gaan vervaardigen. Het sloeg aan en zijn klanten bevolen zijn diensten van harte aan.

Joseph Stannah had nog geen idee dat zijn bedrijfje zou uitgroeien tot het wereldwijde bedrijf dat het vandaag de dag is. Vele jaren later is Stannah nog steeds een familiebedrijf met nog steeds dezelfde kernwaarden als bij het begin. De vijfde generatie Stannah’s zijn meer dan ooit vastberaden om de waarden die Joseph jaren geleden had, staande te houden.

Zou Joseph Stannah vandaag nog bij leven zijn, het zou hem zeer tevreden stellen te ontdekken dat u, de klant, voor ons  centraal staat. Wij zijn er trots op dat wij u mogen helpen om de vrijheid en onafhankelijkheid binnen uw eigen huis te bewaren. Wij willen dat u weet dat u op ons kunt vertrouwen. Onze ploeg bouwt een langdurige relatie op met elke klant.  Wij staat steeds ter uwer beschikking opdat ú vele jaren van uw traplift kan genieten.

Wij zijn altijd met onze tijd meegegaan, en dat zal nu niet anders zijn! Naarmate de wereld om ons heen evolueert en verandert, veranderen wij mee. Onze aandacht ligt sterk op de toekomst en hoe we ons kunnen ontwikkelen om te voldoen aan de nieuwe eisen en uitdagingen die op onze weg komen. We willen uw leven op alle mogelijke manieren comfortabeler maken door middel van onze attente service en hoogwaardige trapliften.

Ontdek meer over Stannah

Wij doen dit al een lange tijd, dus we hebben de tijd gehad om de manier waarop we zaken doen te perfectioneren. Lees meer over onze werkwijze.

Stannah Solus traplift

Waarom Stannah

150 jaar ervaring heeft ons het een en ander over liften geleerd, en over de mensen waarvoor we het doen. Enkel door u beter te leren kennen en te begrijpen wat u nodig heeft, kunnen wij u de best mogelijke service bieden.

Ontdek hier meer over >

Onze adviseur geeft thuis advies over een Stannah traplift

Prijzen en onderscheidingen

Bekijk de prijzen en onderscheidingen die wij in ontvangst hebben mogen nemen voor onze prestaties als bedrijf. Wij weten dat het alleen mogelijk is om de beste service te leveren wanneer we op elk gebied uitblinken.

Ontdek hier meer over >

Stannah adviseur geeft thuis traplift advies

Hoe aan te schaffen

We willen het u zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom hebben we ons proces in 3 stappen onderverdeeld; de énige 3 stappen die nodig zijn om de voor u beste lift aan te schaffen.

Ontdek hier meer over >

scroll left button

Swipe for more

scroll right button

Onze trapliften

U heeft ook keuze de traplift uit te rusten met éxtra opties voor nog meer gebruiksgemak. Of uw trap nu recht; gebogen of zelfs buiten is, wij hebben de oplossing die u nodig hebt. Kunt u het zich al voorstellen? De trap gebruiken zonder gevoel van angst of ongerustheid?

Wij geven u comfort én stijl, welke traplift u ook kiest.

Comfort is méér dan een zachte zitting. Spreken we over stijl, dan bedoelen we ook echt dat uw traplift er goed moet uitzien. Dat kan, want u kan zelf de stoel naar de inrichting van uw woonst aanpassen. Het zal u verbazen hoe natuurlijk de traplift op uw trap past en de kleine inbeslagname van ruimte wanneer deze is ingeklapt.

Een bedrijf waarop u kunt vertrouwen

Waar wacht u nog op? In de tijd die u nodig heeft om een kop thee te zetten, kunt u ons bellen voor een gratis offerte. Contacteer ons zo snel mogelijk en zet de eerste stap om u weer thuis te voelen in eigen huis.

Onze missie

We streven ernaar om op duurzame wijze het leven te vereenvoudigen en dit door het leveren van mobiliteitsoplossingen. Aandacht voor kwaliteit, veiligheid en zorg voor mens en klimaat staan hierbij voorop.

Onze visie

Stannah streeft ernaar dat mensen met een mobiliteitsprobleem zich zelfstandig en in alle veiligheid kunnen verplaatsen en in hun geliefde woonomgeving kunnen blijven wonen.