Plateaulift voor rolstoelen ideaal voor Rechte Trap | Stannah

Ons productenaanbod


Stannah witte platformliftStannah compacte rolstoellift voor trappenStannah smalle plateaulift met oprit voor rostoelStannah ingeklapte platformlift in gebruikStannah rolstoellift voor trappenStannah platformlift met oprit
Andere modellen
>

Delta Platformlift
Platformlift voor rechte trappen

De ideale oplossing voor zowel binnen als buiten

De Stannah Delta platformlift met een compact en volledig inklapbaar ontwerp, kan probleemloos hoogteverschillen met een gewicht tot wel 300 kg overbruggen. Zijn robuuste constructie garandeert een betrouwbaar en langdurig gebruik en is een voordelige manier om uw trappen rolstoelvriendelijk te maken.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Wat haalt u uit uw Stannah Delta platformlift voor rechte trappen?

Met zijn elegant en ultradun design integreert de Stannah Delta-platform traplift voor rolstoelen perfect met de omgeving waarin deze geïnstalleerd wordt. De Delta is volledig inklapbaar waardoor de trap geheel beschikbaar blijft voor andere gebruikers. De eenvoudige maar ingenieuze mechanica van het platform is intuïtief en vereist minimaal onderhoud. De handige afstandsbedieningen met spiraalkabel, samen met het openen en sluiten van de volautomatische veiligheidsbeugel, stellen rolstoelgebruikers in staat deze zonder hulp te gebruiken.

Betrouwbaarheid en topkwaliteit

Stannah is al meer dan 150 jaar in de liftindustrie actief, wij begrijpen wat een verschil onze liften voor u of voor uw dierbaren kunnen maken. Bij het ontwerp van de Delta-platformlift staan uw behoeftes en wensen centraal. Wij verzekeren u daarom van onder andere de volgende kenmerken:

  • De volautomatische plateaufuncties en ergonomische bedieningselementen maken een eenvoudige en comfortabele besturing van de lift mogelijk. De Delta is compleet zelfstandig en gemakkelijk te gebruiken, en indien wenselijk kan deze ook door een begeleider bediend worden.
  • De robuustheid van het frame en de mechanismen maken de Delta bestand tegen extreme klimatologische omstandigheden (weerstaat gemakkelijk 45º tot -15º ) en tegen vandalisme indien de lift buiten geplaatst wordt. De handige sleutel garandeert exclusief gebruik wanneer de lift in een openbare ruimte wordt geïnstalleerd.
  • De Stannah Delta-platformlift heeft een standaard draagvermogen van 225 kg en optioneel tot 300 kg, zeer geschikt voor intensief gebruik in openbare gelegenheden maar ook zeker voor huishoudelijk gebruik.

Veilig, comfortabel en betaalbaar

De Delta platform traplift is uitgerust met de meest hoogwaardige veiligheidsvoorzieningen, TÜV-gecertificeerd en gebouwd volgens de Europese normen EN-81-40. Dankzij het compacte ontwerp is de Delta gemakkelijk te installeren en kan ook smalle en moeilijk bereikbare trappen rolstoeltoegankelijk maken. Het kleine platform en de 90°-toegang tot de hellingbaan zorgen voor een vlotte landing waardoor de gebruiker comfortabel van de platformlift gebruik kan maken. Bovendien heeft u de mogelijkheid om uit verschillende maten plateaus en kleuren te kiezen, zodat de lift ook bij uw decor past. De Delta is een economische manier om zowel binnen- als buitentrappen eenvoudig aan te passen.

Bekijk al onze platformliftmodellen voor zowel binnen als buiten

Bekijk alle verschillende Stannah platformlift modellen die wij u kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij uw behoeften past of pas deze naar uw behoeften aan.

Ontvangt u liever een gratis brochure?

Ontvangt u liever een gratis brochure?

Stannah Delta platformlift voor rechte trappen

Als onafhankelijk familiebedrijf staan wij al meer dan 150 jaar voor u klaar om uw leven daadwerkelijk gemakkelijker te maken. Dankzij deze onafhankelijkheid en onze jarenlange ervaring in de liftindustrie, hebben wij de mogelijkheid om beslissingen te nemen die ook echt het beste zijn voor u.

In verschillende maten verkrijgbaar

Het hefplateau van de Delta platformlift voor rechte trappen is in verschillende maten te verkrijgen. Zo heeft u een ruime keuze om de juiste oplossing te vinden voor uw situatie en locatie.

Meerdere bedieningselementen

Via het centrale bedieningspaneel kan op een eenvoudige en duidelijke manier de lift door de gebruiker zelf worden bediend, optioneel met een joystick te verkrijgen. Ook zijn de afstandsbediening met een spiraalkabel en de landingsafstandsbediening aan de muur praktisch in gebruik.

Economische optie

Zijn robuuste constructie zorgt voor een betrouwbaar en langdurig gebruik. De Delta voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen en is een economische optie om trappen toegankelijk voor iedereen te maken.

Geen zware bouwwerkzaamheden, vergunning of wachttijd

De Delta-platformlift kan zowel aan de treden van de trap als direct aan de wand worden gemonteerd. Onze gespecialiseerde monteurs kunnen vaak de platformlift binnen één dag netjes voor u installeren. Zonder gedoe of bouwvergunningen, u kunt direct diezelfde dag al van uw lift genieten.

Veiligheid als topprioriteit

Een antislipvloer, alarmknop, veiligheidsarmen, gewichtssensor en veiligheidsboorden waarmee de lift bij een obstakel tot een direct maar zachte stop komt, behoren tot de vele veiligheidsvoorzieningen.

Aan uw wensen en behoeftes aan te passen

Naast de verschillende beschikbare maten hefplatforms, kunt u ook optioneel voor het geïntegreerde zitje kiezen. De joystick op het bedieningspaneel en de verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen behoren tot de aanpasbare mogelijkheden.

scroll left button

Swipe for more

scroll right button

Stannah Delta platformlift voor rechte trappen

stannah Play