Verticale Platformlift voor een Rolstoel | Stannah

080026082

Bel gratis

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


innen lift voor rolstoelStijlvolle verticale platformliftstannah easy plateauliftStannah easy plateaulift voor rolstoelVrouw met behulp van een verticale platformliftStannah easy glas platformlift verticale
Andere modellen
>

Stannah Easy
Stijlvolle verticale platformlift

Een efficiënte en eenvoudige oplossing om zowel uw woning als openbare ruimtes rolstoeltoegankelijk te maken. Overbrugt gemakkelijk hoogteverschillen tot 125cm. Een eenvoudige oplossing voor zowel mensen met een lichamelijke beperking, verminderde mobiliteit als rolstoelgebruikers, met een maximaal hefvermogen van maar liefst 400 kg.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

  • Wij helpen u ook telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen

Wat haalt u uit uw Stannah Easy verticale platformlift?

De Easy verticale platformlift is ideaal voor plaatsing zowel binnen als buiten. Met een hefvermogen van maar liefst 400 kilogram is dit een van de sterkste platformliften op de markt. De maximale hefhoogte bedraagt 125cm waardoor ruimtes zowel in privéwoningen maar ook in openbare ruimtes die een stuk lager zijn op een comfortabele en veilige manier te overbruggen zijn.

Veiligheid en gebruiksgemak staan voorop bij de Easy huislift

Ook bij het ontwerpen van de moderne Easy verticale platformlift stonden zowel veiligheid als gebruiksgemak voorop. Wij verzekeren u daarom van onder andere de volgende kenmerken:

  • De Stannah Easy is volgens de nieuwste standaarden gemaakt en is onder andere voorzien van het CE-keurmerk.
  • Wanneer u de lift naar boven wilt laten bewegen, gaat eerst de oprijplaat omhoog. Pas als deze vergrendeld is, komt de lift in beweging. U kunt ook kiezen voor deuren als afrolbeveiliging.
  • Een drukgevoelige plaat (anti-beknellingssysteem) onder het gehele platform zorgt ervoor dat er niets bekneld kan raken onder de lift.

Eenvoudige installatie binnen één dag

De Stannah Easy kan gemonteerd worden zonder de bestaande structurele elementen ingrijpend te veranderen. Voor de montage heeft u slechts een vlakke vloer nodig. Deze wordt aan de verticale wand bevestigd voor een stabiele en comfortabele beweging. De gecertificeerde Stannah monteurs installeren de lift binnen één dag, laten de locatie schoon achter en nemen de tijd om u uitleg te geven over het gebruik van de lift.

Bekijk al onze platformlift modellen voor zowel binnen als buiten

Bekijk alle verschillende Stannah platformliftmodellen die wij u kunnen bieden. Beschikbaar voor zowel rechte trappen als voor trappen met bochten, geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Stannah Easy stijlvolle verticale platformlift

stannah Play

Veelgestelde vragen: Stannah Easy verticale platformlift

Als onafhankelijk familiebedrijf staan wij al meer dan 150 jaar voor u klaar om daadwerkelijk uw leven gemakkelijker te maken. Dankzij deze onafhankelijkheid en onze jarenlange ervaring in de liftindustrie, hebben wij de mogelijkheid om beslissingen te nemen die ook echt het beste voor u zijn.

scroll left button

scroll right button
Maak een afspraak voor een videogesprek

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

  • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
  • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis