Verticale Rolstoellift voor buiten & binnen | Stannah

Ons productenaanbod


Stannah liftboy rolstoelplatformliftStannah Liftboy elektrische rolstoelplateauliftStannah verticale platformlift voor rolstoelDame op een Stannah hefplateau rolstoelliftStannah verticale rolstoelliftEen plateaulift wordt op maat gemaakt voor rechte trappen en voor gebogen trappen.- plateaulift tweedehands kopen
Andere modellen
>

Liftboy Verticale Rolstoellift

Ideale oplossing om hoogteverschillen te overbruggen

De Stannah verticale platformlift biedt uitkomst in situaties waar vanwege een te klein hoogteverschil of het ontbreken van trappen het niet mogelijk is om een traplift of een platform te installeren. Een ideale keuze, voor zowel een tijdelijke als een permanente oplossing. Zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden, vergunning of constant onderhoud.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Wat kan de Stannah Liftboy-platformlift voor u betekenen?

Het Liftboy-platformliftenassortiment is de ideale oplossing voor het overbruggen van niveauverschillen van 595 mm tot 1,3 meter. De installatie vereist geen liftput of zware bouwwerkzaamheden en kan geïnstalleerd worden aan de zijkant van een trap maar ook wanneer er geen trap of hellingen aanwezig zijn. De zijkanten van het platform zijn beschermd door barrières en elk platform kan worden aangepast om aan de behoefte van de gebruiker te voldoen. Daarnaast zijn het platform en de oprijplaat voorzien van een antislip coating voor extra comfort en veiligheid.

Ideale oplossing voor lange en steile hellende vlakken met een klein hoogteverschil

Stannah is al meer dan 150 jaar in de liftindustrie actief, wij begrijpen wat een verschil onze liften voor u of voor uw dierbaren kunnen maken. Bij het ontwerp van de Liftboy-platformlift staan uw behoeftes en wensen centraal. Wij verzekeren u daarom van onder andere de volgende kenmerken:

 • Met de afstandsbediening met spiraalkabel kan de gebruiker gemakkelijk en zelfstandig het platform bedienen. Het platform is uit te rusten met een zijdelingse in- of uitgang, een bovenste deur of wielen om het te vervoeren.
 • Er kunnen verschillende plateau-afmetingen worden voorzien, afhankelijk van uw trap en om het gebruik ervan te optimaliseren. Ook heeft u een ruime keuze uit alle RAL-kleuren zodat de lift niet alleen bij uw behoeftes past, maar ook bij uw omgeving.
 • Optimaal comfort dankzij een zachte beweging. De compacte constructie maakt een snelle installatie mogelijk zonder structurele veranderingen aan de locatie.
 • Veiligheid : voorzien van alle nodige veiligheidsvoorzieningen, TÜV-gecertificeerd en gebouwd volgens de Europese normen EN-81-40. De Liftboy is eveneens optioneel te verkrijgen met een hek op het platform, een vaste hellingbaan en een automatische deuropening.

Voor binnen- of buiteninstallatie

De Liftboy-platformlift is ontworpen voor installatie binnen en buiten, het dubbele schaarmechanisme en robuuste elektrische systeem zorgen voor een betrouwbare en comfortabele werking. Vochtige of koude omgevingen of extreme temperaturen zijn geen belemmering. Zo blijft de Liftboy uitstekend functioneren bij temperaturen van 45º tot – 15º . De Liftboy is geschikt voor intensief gebruik in een openbare ruimte, maar ook voor huishoudelijk gebruik in een privé woning. De hefplatforms van Liftboy zijn ontworpen om alle ruimtes met een hoogteverschil van 595 mm tot 1,3 meter voor iedereen toegankelijk te maken.

Bekijk al onze platformlift modellen voor zowel binnen als buiten

Bekijk alle verschillende Stannah platformlift modellen die wij u kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij uw behoeften past of pas deze naar uw behoeften aan.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Verschillende uitvoeringen van de Stannah Liftboy-platformlift

Als onafhankelijk familiebedrijf staan wij al meer dan 150 jaar voor u klaar om uw leven daadwerkelijk gemakkelijker te maken. Het Liftboy assortiment is speciaal voor rolstoelgebruikers vervaardigd om op een veilige en comfortabele manier hoogteverschillen tot 1.3 meter te overbruggen. De Liftboy is in verschillende modellen beschikbaar:

Liftboy 1

Overbrugt hoogteverschillen tot 595 mm, met een standaard draagvermogen van 180 kg en met slechts 70 kg is de Liftboy 1 gemakkelijk te verplaatsen. Een ideale oplossing voor wie tijdelijk een platformlift nodig heeft of voor urgente toegangsproblemen. Met een minimale hoogte van het platform van 100 mm en een 24V-aandrijving met een hefschaar.

Liftboy 2

Overbrugt hoogteverschillen tot 830 mm en met een standaard draagvermogen van 300 kg kan de Liftboy ook elektrische rolstoelen verplaatsen. Het verplaatsbare platform is licht en werkt aan de hand van een 24V-aandrijving met een dubbele hefschaar. Daarnaast is de Liftboy met de volgende opties aan te passen; handige wielen om hem waar en wanneer nodig te dragen, een toegangsdeur op volle hoogte of een extra lange oprijplaat voor gemakkelijke toegang.

Liftboy 3

Overbrugt hoogteverschillen tot 970 mm, met een standaard draagvermogen van 240 kg. Ook de Liftboy 2 is een praktische oplossing voor een tijdelijke maar ook voor een permanente situatie. Een ideale oplossing voor plekken waar vanwege een te laag hoogteverschil de installatie van een traplift of huislift niet mogelijk is.

Liftboy 5

Overbrugt hoogteverschillen tot 1300 mm, met een standaard draagvermogen van 315 kg en optioneel tot 385 kg kan de Liftboy 5 zowel elektrische rolstoelen als goederen moeiteloos verplaatsen. De minimale platformhoogte van slechts 120 mm maakt een gleufloze installatie mogelijk. Dankzij de noodstroomvoorziening met geïntegreerde batterijen op het platform, komt de gebruiker nooit vast te zitten. De afstandsbedieningen voor stopplaatsen en de controle op het platform met stop- en alarmknop, evenals een digitale indicatie van de stand van het platform, maakt de bediening gemakkelijk en efficiënt.

scroll left button

Swipe for more

scroll right button