080026082

Bel gratis

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


rolstoel platformliftbuiten rolstoel platformliftrolstoellift voor trappenStannah inklapbare platformliftinklapbare platformliftPlatformlift buiten bij een zwembad
Andere modellen
>

Omega Platformlift
Platformlift voor rechte trappen en met bochten

Compact en bijna op iedere trap te plaatsen. Ontworpen om moeiteloos hoogteverschillen te overbruggen. De Omega maakt wenteltrappen, smalle trappen of met tussenliggende aankomstplaatsen, binnen en buiten compleet toegankelijk. Ingeklapt is de Omega een van de smalste platformliften op de markt.

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

  • Wij helpen u ook telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen

Wat haalt u uit uw Stannah Omega platformlift?

De Omega staat synoniem voor kwaliteit en mobiliteit, zowel voor privé- als voor openbaar gebruik. De robuuste mechanismen van het platform laten installatie toe in koude, vochtige of zoute gebieden, en vereist geen ingrijpende bouwwerkzaamheden, vergunning of constant onderhoud. Het compacte en modern ontwerp zorgt ervoor dat de platformlift compleet in te klappen is, waardoor de trap gewoon vrij blijft om lopend te kunnen gebruiken. Een economisch en betrouwbaar alternatief voor een traditionele goederenlift of passagierslift.

De juiste oplossing om hoogte barrières binnen- en buiten te overbruggen

Stannah is al meer dan 150 jaar in de liftindustrie actief, wij begrijpen wat een verschil onze liften voor u of voor uw dierbaren kunnen maken. Bij het ontwerp van de Omega platformlift staan uw behoeftes en wensen centraal. Wij verzekeren u daarom van onder andere de volgende kenmerken:

  • Er kunnen verschillende plateau-afmetingen worden voorzien, afhankelijk van uw trap en om het gebruik ervan te optimaliseren. Ook heeft u een ruime keuze uit alle RAL-kleuren zodat de lift niet alleen bij uw behoeftes past, maar ook bij uw omgeving.
  • Volledig automatisch ; de functies van de platformlift zijn volledig automatisch en met de ergonomische besturingselementen wordt bediening een fluitje van een cent. Dit biedt mensen met beperkte mobiliteit of in een rolstoel de mogelijkheid om zonder hulp van buitenaf trappen of steile hellingen te overbruggen.
  • Veiligheid ;voorzien van alle nodige veiligheidsvoorzieningen, TÜV-gecertificeerd en gebouwd volgens de Europese normen EN-81-40. De Omega heeft eveneens veiligheidsboorden zodat de platformlift tot een zachte maar direct stop komt bij elke hindernis op de trap.

Een platformlift die vrijwel op elke type trap te installeren is

De Stannah Omega rolstoel-platformlift heeft een standaard draagvermogen van 225 kg en optioneel tot 300 kg. Dankzij de constante stroomvoorziening van het platform, zijn batterijen niet nodig en zijn lange afstanden en betrouwbare prestaties mogelijk. De Omega platformlift is specifiek ontworpen om smalle trappen, trappen met bochten, draaiingen en zelfs wenteltrappen toegankelijk te maken voor iedereen. Omdat er geen zware bouwwerkzaamheden voor de installatie van de platformlift vereist zijn, kan de lift vaak al in één dag gemonteerd worden. Zonder lange wachttijden, troep of bouwvergunningen.

Bekijk al onze platformlift modellen voor zowel binnen als buiten

Bekijk alle verschillende Stannah platformlift modellen die wij u kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij uw behoeften past of pas deze naar uw behoeften aan.

Ontvangt u liever een gratis brochure?

Ontvangt u liever een gratis brochure?

Stannah Omega platformlift voor rechte trappen en trappen met bochten

Als onafhankelijk familiebedrijf staan wij al meer dan 150 jaar voor u klaar om uw leven daadwerkelijk gemakkelijker te maken. Dankzij deze onafhankelijkheid en onze jarenlange ervaring in de liftenindustrie, hebben wij de mogelijkheid om beslissingen te nemen die ook echt het beste zijn voor u.

scroll left button

scroll right button

Stannah Omega Platformlift voor rechte trappen en met bochten

stannah Play

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

  • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
  • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis