Rolstoellift: Installatie in Woningen en Bedrijven | Stannah

080026082

Bel gratis

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


Stannah trap en platformlift in éénStannah verticale huislift voor rolstoelEen vrouw helpt een persoon in een rolstoel met een lift de trap op te gaanelektrisch verticale lift voor mensen in rolstoelbelknop van de rolstoellift aan de muurPlateaulift bedieningstoetsen
Andere modellen
>

Stannah Smart
Platformlift en trap in één

Transformeert met één druk op de knop van platformlift naar trap en vice versa. Met een draagvermogen van 400kg is de Smart combinatielift ideaal voor rolstoelgebruikers, personen met een mobiliteitsprobleem of voor goederenvervoer. De trap en platformlift in één overbrugt hoogteverschillen op plekken met weinig ruimte én is zeer ruimtebesparend.

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

  • Wij helpen u ook telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen

Wat haalt u uit uw Stannah Smart platformlift en trap in één?

Vooral een perfecte oplossing om hoogteverschillen gemakkelijk en comfortabel te overbruggen. Wanneer de lift in zijn trapmodus staat is deze niet te onderscheiden van een reguliere trap. Echter met één druk op de knop transformeert deze in een efficiënte platformlift die zowel gebruikers als goederen gemakkelijk en vooral veilig naar boven of beneden brengt. De meest ruimtebesparende lift op de markt én bovendien zeer stijlvol. Nadat de Smart als lift is gebruikt, transformeert deze na 1 minuut automatisch weer terug in een normale trap.

Buitengewone rolstoellift en innoverende technologie

Zoals bij alle Stannah producten staan veiligheid en comfort voorop. De hefkolommen op de lift werken dankzij een geavanceerd systeem 100% synchroon, waardoor de gebruiker comfortabel gebruik hiervan kan maken. De lift is uitgerust met alle denkbare veiligheidsmaatregelen, zoals:

  • Een anti-beknellingssysteem waardoor u altijd zeker weet dat er niets tussen de treden komt vast te zitten.
  • Zowel valrisico-sensoren als storing-sensoren. Wanneer een van de veiligheidssensoren iets detecteert, wordt het alarmsignaal geactiveerd en stopt de lift direct.
  • Wanneer u de lift omhoog wilt sturen, gaat eerst de oprijplaat omhoog. Pas als deze afrolbeveiliging vergrendeld is komt de lift in beweging. Daarnaast biedt Stannah voor boven optioneel een automatische deur als veiligheidsbarrière.
  • Met een maximale hefhoogte van maar liefst 125 cm.

Een unieke platformlift voor zowel binnen als buiten

De materialen voor de leuningen en inleg van de treden bij binnen plaatsing zijn standaard van hout. U kunt uit 7 soorten kiezen, namelijk: essen, beuken, kersen, mahonie, eiken, dennen en walnoot. Wanneer de lift buiten wordt geïnstalleerd kunt u kiezen uit teak en mahonie. Optioneel zijn er roestvrijstalen leuningen en stalen leuningen in RAL-kleuren beschikbaar. De inleg van de treden is optioneel beschikbaar in traanplaat, multiplex (t.b.v. eigen trapbekleding binnenhuis) of aluminium (t.b.v. vloertegels).

Bekijk al onze platformlift modellen voor zowel binnen als buiten

Bekijk alle verschillende Stannah platformlift modellen die wij u kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij u en uw woning past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Stannah Smart plateaulift én trap in één

stannah Play

Veelgestelde vragen: Stannah Smart platformlift en trap in één

Als onafhankelijk familiebedrijf staan wij al meer dan 150 jaar voor u klaar om daadwerkelijk uw leven gemakkelijker te maken. Dankzij deze onafhankelijkheid en onze jarenlange ervaring in de liftindustrie, hebben wij de mogelijkheid om beslissingen te nemen die ook echt het beste voor u zijn.

scroll left button

scroll right button
Maak een afspraak voor een videogesprek

Maak een afspraak voor een videogesprek

Gedurende deze periode waarin afstand houden cruciaal is i.v.m. het coronavirus geven wij de optie om een afspraak te maken met één van onze adviseurs via een telefoon- of videogesprek. Zodoende kunnen wij zowel ons personeel als onze klanten de nodige bescherming bieden, en ontvangt u tegelijkertijd nog steeds het beste advies.

  • Ontvang een gratis een vrijblijvende prijs schatting
  • Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Prijsopgave

Vrijblijvend en gratis

Stannah Smart platformlift: veiligheidsfactoren

stannah Play