Traplift Prijs in 2020 | Wat kost een traplift? | Stannah

080026082

Bel gratis

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Lees meer

Lees meer

De prijs van een traplift

Wat kost een traplift?

Het is van belang om te begrijpen dat er geen standaard trapliftprijzen bestaan. Elke traplift is anders, omdat elk huis anders is. Geen twee trappen zijn hetzelfde, net zomin als de mensen die ze willen gebruiken. Bij Stannah maken wij een traplift die perfect aan uw wensen voldoet én op uw huis is afgestemd.

We begrijpen echter dat u graag een prijsindicatie krijgt zodat u weet waar u aan toe bent. Die geven wij u graag. Uiteraard is geen enkele situatie hetzelfde waardoor de prijs kan afwijken. Hieronder hebben wij twee prijsindicaties voor u genoteerd:

  • Voor rechte trapliften levert Stannah trapliftoplossingen vanaf € 3.000 exclusief BTW
  • Voor trappen met bochten levert Stannah trapliftoplossingen vanaf € 5.150 exclusief BTW

Voor een accurate prijsindicatie kunt u ons het beste opbellen. Een van onze deskundige raadgevers zal aan de hand van een aantal eenvoudige vragen de voorlopige technische haalbaarheid bepalen. Daarnaast krijgt u een prijsindicatie voor zowel een nieuwe als een tweedehands traplift.

Ik zoek een traplift voor:

Waarvan is de prijs van uw traplift afhankelijk?
Bij Stannah ontvangt u altijd de totaalprijs, inclusief installatie en 2 jaar garantie (inclusief onderhoudsbeurt bij een Omnium onderhoudscontract ) bij een nieuwe traplift. Neemt u rustig de tijd, uw prijs zal niet veranderen.

De volgende punten spelen een rol in de trapliftprijs:

De lengte van uw trap
Heeft u een rechte trap?
Hoeveel bochten of draaiingen heeft uw trap?
Is het een binnen- of een buitentrap?
Hoeveel traptreden heeft de trap?
Het type stoel dat het beste aansluit bij u en uw behoeften.
Wilt u meer dan één etage omhoog gaan?
Wilt u extra functies, zoals een gemotoriseerde wenteling of een bepaalde kleur voor de rail of voor de stoel?
Zijn er deuren op plekken waar de traplift langs moet?
Waar moet het inklapbare stoeltje beneden worden geparkeerd? Direct bij de trap, om een hoekje of op de trap zodat de gang volledig vrij blijft?
Waar moet het inklapbare stoeltje boven worden geparkeerd? Ter hoogte van de verdiepingsvloer, of wilt u dat de rail doorloopt op de overloop?

Onze deskundige raadgevers geven u graag vrijblijvend advies.
Sommige van bovenstaande factoren zijn uw keuze, andere zijn afhankelijk van uw huis en uw trap. Hoe dan ook, onze gespecialiseerde raadgevers nemen graag al uw opties met u door en geven u de prijs van uw perfecte traplift. Wat past het beste bij uw huis? Wat past bij uw specifieke behoeften? Wat is de perfecte lift die u uw onafhankelijkheid terug zal geven?

Ontdek de perfecte traplift voor uw woning door een huisbezoek aan te vragen. Dan kunnen onze raadgevers u alle informatie bezorgen die u zoekt. Uiteraard gratis en  vrijblijvend.

Vraag een gratis offerte aan

Stannah heeft meer dan 750.000 mensen over de hele wereld geholpen om weer toegang tot hun gehele huis te krijgen. Wat weerhoudt u ervan om de volgende te zijn?

Wereldwijd marktleider; wij staan zelf in voor de productie.

Wij zijn al meer dan 150 jaar in de liftenbranche actief en al meer dan 40 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van trapliften. Onze ervaring helpt ons om u de best mogelijke oplossing te kunnen leveren, zodat u langer en veiliger thuis kunt blijven wonen.

Trapliften worden vaak als een luxeartikel gezien, maar wanneer u uw levenskwaliteit zonder een traplift bekijkt begint u de noodzaak van een traplift te zien. Met een traplift kunt u uw gehele woning veilig blijven gebruiken en houdt u meer energie over voor de leuke dingen in het leven.

Omdat wij het productieproces van onze trapliften van het begin tot het eind kunnen controleren, geeft ons dat de mogelijkheid om de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs te bieden. Daarbij heeft u één aanspreekpunt en uitsluitend te maken met deskundige mensen.

Onze trapliften zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar, maar u kunt er altijd zeker van zijn dat we nooit besparen op kwaliteit. Uw veiligheid en comfort is onze prioriteit. Welke traplift u ook kiest, u weet dat al onze expertise en onderzoek is gericht op een zo veilig en comfortabel mogelijke traplift ; al onze trapliften zijn voorzien van opties zodat ze kunnen worden aangepast aan de inrichting van uw huis.

scroll left button

scroll right button

Ons gamma trapliften voor binnentrappen

Stannah Starla

De Starla traplift is de meest aanpasbare traplift in het Stannah assortiment. Een elegante keuze om uw onafhankelijkheid terug te krijgen.

Stannah Starla traplift voor rechte trap met lichtgroene bekleding

Stannah Siena

De Siena is onze populairste traplift. Een slimme, praktische en elegenate aanvulling voor elke woning, zelfs voor de smalste trappen.

Stannah traplift witte bekleding onderaan de trap

Stannah Sadler

Als zitten een probleem is, dan hebben wij dé oplossing voor u: de Sadler - ontworpen voor mensen met beperkte heup- en knieflexibiliteit.

Stannah Sadler onderaan de trap
scroll left button

scroll right button

Bekijk ons volledige gamma trapliften

Stannah hanteert één prijs zonder verborgen kosten, alles inbegrepen.

U vraagt zich misschien af waar de verborgen kosten zitten. Het goede nieuws is: die zijn er niet. Uw offerte is inclusief alles, u maakt dus slechts één betaling over. En als we alles zeggen, bedoelen we ook echt alles. Van uw huisbezoek tot aan de onderhoudsbeurt die u bij een Omnium onderhoudscontract als onderdeel van uw 2-jarige garantie ontvangt.


Hoeveel stroom verbruikt een traplift?

Nog meer goed nieuws: het gebruik van een traplift kost minder per jaar aan stroom dan het gebruik van uw waterkoker.


Hoeveel kost een trapliftinstallatie?

Niets.

Wij vinden dat de productie van uw traplift slechts de helft van het werk is. U krijgt uw onafhankelijkheid pas terug wanneer deze veilig door onze bekwame monteurs op uw trap is geïnstalleerd. Daarom is de installatie in uw vrijblijvende offerte inbegrepen. Wij leveren geen half werk.

Doordat wij de traplift zelf installeren, garanderen wij ook dat uw traplift zo veilig mogelijk is. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteitscontroles die we in onze fabriek uitvoeren, ook in uw huis worden uitgevoerd.

Wanneer u uw vrijblijvende offerte ontvangt, omvat deze:

  • De prijs van de traplift
  • Efficiënte en schone installatie van uw traplift in uw huis
  • Alle hulp en advies die u nodig heeft, telefonisch of persoonlijk
  • Een uitgebreide garantie van 2 jaar, inclusief onderhoud bij een Omnium onderhoudscontract
  • Een eersteklas servicedienst die 7 dagen per week bereikbaar is

Wij houden het simpel: Eén prijs. Eén betaling.


Kosten voor een tweedehands of gereviseerde traplift.

Wij raden u niet aan om een gereviseerde traplift bij een particulier te kopen in plaats van bij een trapliftenbedrijf. De gereviseerde trapliften van Stannah zijn misschien wel de optie die u zoekt. Goedkoper dan een nieuwe traplift, maar nog steeds van een Stannah garantie voorzien.


Ontvang uw gratis offerte.

Een reële prijsindicatie is natuurlijk fijn voor uw gemoedsrust, maar deze is niet helemaal accuraat. Om een exacte prijs te kunnen geven moeten wij u ontmoeten, uw mobiliteitsbehoeften beoordelen en uw trap opmeten zodat we u een advies op maat kunnen geven. Alle mogelijke opties worden samen met onze raadgever bekeken zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken.
Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan