Traplift Prijzen in België | Stannah

080026082

Bel gratis

Prijzen van trapliften in 2022

De prijs van een Stannah-traplift begint vanaf € 3000.
Dit is de prijs die u betaalt voor een tweedehands traplift. De prijs van een nieuwe traplift begint vanaf € 3900.

De prijs van een traplift in België varieert afhankelijk van het soort trap, de lengte van de rail en het model van de traplift.

Soort trap Prijs van een traplift
Voor een rechte trap vanaf € 3900
Voor een gebogen trap vanaf € 7650
Voor een buitentrap vanaf € 4500

Er bestaat geen standaardprijs voor onze trapliften.

Belangrijk om te weten is dat er geen vaste prijs bestaat voor trapliften. Elke installatie en elk huis is anders. Elke trap is uniek, net zoals elke klant uniek is.

Bij Stannah maken we trapliften op maat van uw behoeften en perfect aangepast aan uw woning.

Daarom bieden wij een gratis en vrijblijvende inspectie van uw woning. Onze offertes zijn transparant en komen overeen met de uiteindelijke prijs die u betaalt. Er zijn dus geen verborgen kosten.

Onze trapliften worden op maat gemaakt voor u en uw huis, dus de prijzen variëren afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld:

 • de lengte van de trap
 • de stoel die het beste bij u past
 • het soort trap, recht of gebogen
 • of de traplift dient voor één of meerdere verdiepingen
 • de behoefte aan speciale comfort- of veiligheidsopties

Vraag uw gratis offerte aan

We kunnen u geen offerte geven via de telefoon, omdat deze niet nauwkeurig zou zijn. Om u goed te kunnen helpen, moeten wij uw behoeften kennen en uw trap evalueren.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Vraag uw gratis offerte aan
Stannah kan u terug bellen

Wij bellen u binnen 24 uur terug

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Hoeveel kost een traplift?

Een traplift is goedkoper dan andere alternatieven. Een traplift is vaak een van de goedkoopste opties voor een persoon met beperkte mobiliteit die thuis wil blijven wonen. In de meeste gevallen is de installatie van een traplift niet alleen een veel goedkopere optie dan verhuizen, het is ook nog eens efficiënter en makkelijker.

Hoeveel kost de installatie van een traplift?

Helemaal niets. De installatie van een traplift vereist geen grote tussenkomst. Slechts één dag is voldoende om u weer in huis te kunnen verplaatsen. Zonder rommel. Zonder stress.

Hebt u beslist dat u een traplift wilt laten installeren? Laat dan de rest van het werk aan ons over. U krijgt uw zelfstandigheid pas terug als de traplift veilig is geïnstalleerd door onze hooggekwalificeerde technici. Daarom wordt de installatie opgenomen in de gratis prijsopgave. We doen geen half werk.

Vraag een gratis offerte aan

play button

Gemiddelde prijs van een traplift

De startprijs van een traplift in België ligt tussen € 3000 en € 7650 (excl. btw) afhankelijk van het soort trap, de lengte van de rail, het model van de traplift en of het een nieuwe of tweedehands traplift is.

Prijs van een rechte traplift

Een traplift voor rechte trappen helpt u moeiteloos de trap op en af te gaan. Het is een praktische en elegante oplossing voor uw rechte trap. De prijsklasse voor een rechte traplift begint vanaf € 3000.Prijs van een gebogen traplift

De gebogen rails van Stannah worden op maat gemaakt. Ze worden speciaal voor uw huis en op basis van uw behoeften gebouwd. Tijdens het hele productieproces houden onze ingenieurs uw behoeften in het achterhoofd, omdat ze weten dat ze bijdragen aan een aanzienlijke verbetering van uw levenskwaliteit. Voor een gebogen traplift begint de prijs vanaf € 5150.Prijs van een traplift voor buiten

Een buitentraplift kan u de vrijheid geven om u te verplaatsen zoals u dat normaal zou doen. Onze buitentraplift combineert de beste eigenschappen van onze binnentraplift met de duurzaamheid die nodig is om hem te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. De prijs van een buitentraplift, inclusief installatie, bedraagt € 3000.Prijs van een platformlift

Onze slank ontworpen platformliften worden snel geleverd en kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. De installatie duurt slechts enkele uren en vereist geen grote werken. Platformliften zijn uitgerust met intuïtieve en gebruiksvriendelijke bedieningselementen, en met veiligheidssystemen zoals beschermende barrières, antislipmateriaal en gewichtssensoren.

Voor de aankoop en installatie van een platformlift bedraagt de prijs:
- platform voor rechte trap: € 9500
- platform voor trappen met bochten: € 16 000
- verticaal platform: € 8500scroll left button

Swipe for more

scroll right button

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs!

Ik wil de technicus die bij mij thuis kwam feliciteren voor zijn professionaliteit, vriendelijkheid, beschikbaarheid en de zorg die hij besteedde aan de kwaliteit van zijn werk. Die was net zo goed als de kwaliteit van de Stannah-apparatuur.
Ik kan dit bedrijf sterk aanbevelen.

Patricia POTIGNY – Montigny-le-Tilleul

Stannah heeft al meer dan 800.000 mensen wereldwijd geholpen om weer toegang te krijgen tot hun hele huis. Misschien hoort u hier binnenkort ook bij?

Stannah heeft al meer dan 800.000 mensen wereldwijd geholpen om weer toegang te krijgen tot hun hele huis. Misschien hoort u hier binnenkort ook bij?

Ja!

Premies voor trapliften

In sommige gevallen is het mogelijk om een overheidspremie aan te vragen voor een traplift. Controleer of u recht hebt op een vergoeding van de kosten van uw traplift via het Agentschap Wonen-Vlaanderen of VAPH.

Verkoopt Stannah ook tweedehands trapliften?

Stannah biedt een breed scala aan nieuwe en tweedehands trapliften. Een volledig opgeknapte tweedehands Stannah-stoel geeft u de kwaliteit die u verwacht van ’s werelds grootste fabrikant van trapliften. Met een tweedehands traplift weet u zeker dat u een Stannah-traplift van hoge kwaliteit koopt voor een lagere prijs.

Wij hebben altijd een traplift voor u, ongeacht de vorm van uw trap.

Ik wil alle Stannah-trapliften bekijken!

Oppure 1

Evaluatie, metingen en deskundig advies


Oppure 2

Een nauwkeurige schatting, gratis en vrijblijvend


Oppure 3

Toegang tot ons productportfolio en exclusieve campagnes


Kan ik telefonisch een offerte krijgen?

Er zijn teveel factoren die de prijs van uw traplift beïnvloeden. Om deze reden presenteren we de bovenstaande prijzen als referentie, maar alleen de fotometrische studie van uw trap stelt ons in staat om u de meest geschikte en economische optie voor te stellen.

Gratis huisbezoek