Praktische lift oplossingen voor rolstoelgebruikers | Stannah

Oplossingen voor mensen met
een rolstoel of een mobiliteitsbeperking

Duurzame en praktische liften voor mensen met een beperkte mobiliteit 

Het is nog niet zo lang geleden dat de combinatie zelfstandigheid en een mobiliteitsbeperking moeilijk samengingen. Gelukkig ligt die tijd achter ons. Met de mobiliteitsoplossingen van Stannah blijven woningen en gebouwen volledig toegankelijk voor iedereen.

Platformliften en huisliften voor maximale toegankelijkheid

Stannah biedt meerdere rolstoellift opties zowel open als gesloten, en verschillende platformliftmodellen.

Onze oplossingen voor de toegankelijkheid van rolstoelen en elektrische scooters zijn volgens de strengste internationale veiligheidseisen ontworpen. Niet alleen zijn de platformliften en huisliften volledig aanpasbaar aan de gebruiker, onze technici hebben er ook voor gezorgd dat deze betaalbaar en duurzaam zijn.

In huis of gebruik binnenshuis

Stratum verticale rolstoellift

Onze compacte verticale rolstoellift is zowel in een halfopen als in een compleet gesloten variant te verkrijgen. De huislift is schachtloos en, dankzij de zelfdragende constructie, gemakkelijk te installeren.

Minimale verbouwingswerken zijn vereist waardoor de plaatsing weinig tijd in beslag neemt. De rolstoellift is compleet aan uw wensen aan te passen én in verschillende maten beschikbaar.

Bekijk de Stratum rolstoellift >

pannello dei comandi

Stratum rolstoellift

DRAADLOZE BEDIENING

Het draadloze wandbedieningspaneel is in positie en hoogte verstelbaar waardoor de huislift eenvoudig te bedienen is. U kunt de automatische deur ook van buitenaf openen en sluiten.

porta si abre

Stratum rolstoellift

AUTOMATISCHE DEUR

Voor het soepel  in-en uitrijden van de lift gaan de deuren van de Stratum volledig automatisch open en dicht. De lage drempel met een minimale hellingshoek laat op een comfortabele manier de lift oprijden.

libero lo spazio sottostante

Stratum rolstoellift

MINIMALE VERBOUWINGEN

De lift kan bijna op iedere locatie in huis geplaatst worden, een opening in het plafond is het enige noodzakelijke. Het liftmechanisme wordt in de rails verborgen, waardoor de lift er elegant uitziet.

Voor zowel binnen als buitengebruik

Toegankelijkheidsoplossingen voor rolstoel en elektrische scooter

Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen én aanpasbaar aan de gebruiker. Geschikt voor het toegankelijk maken van locaties voor rolstoelen en elektrische scooters, zowel privaat (bvb. eigen woning) als openbaar (bvb. gemeentehuis).

De platformliften maken zowel rechte als gebogen trappen rolstoeltoegankelijk. De platformliften zijn uiterst gebruiksvriendelijk, op maat gemaakt én met aandacht voor veiligheid als topprioriteit. Ontworpen voor zowel mensen met een verminderende mobiliteit als voor goederentransport. De hefplatforms zijn zo ontworpen, dat wanneer niet in gebruik de trap vrij blijft voor andere gebruikers. Met een maximaal hefvermogen variërend tussen 180 kg en 385 kg.

Bekijk welke platformlift aan uw wensen voldoet >

Platformlift

BINNEN EN BUITEN TE INSTALLEREN

Er zijn platformiften voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Allen zijn ze geschikt voor intensief gebruik in openbare ruimtes maar evenzo voor privaat gebruik. De platformlift is te gebruiken voor goederenvervoer evenals voor het toegankelijk maken van – openbare – locaties voor bijvoorbeeld kinderwagens en elektrische scooters.

direttamente ai gradini

Platformlift

MINIMALE WERKZAAMHEDEN VEREIST

De installatie van de platformliften wordt op een efficiënte en zo min mogelijk belastende manier uitgevoerd. Zo worden de platformliften voor trappen op de treden of aan de muur bevestigd. Hierdoor kan de installatie vaak binnen één dag worden voltooid, en kan de platformlift direct gebruikt worden.

Platformlift

VEILIG EN COMFORTABEL

Zoals bij alle Stannah producten, staan veiligheid en comfort bij elk ontwerp voorop. Alle Stannah platformliften werken o.a. met veiligheidssensoren en komen tot een zachte maar directe stop zodra een obstakel gedetecteerd wordt.

Autonomie voor rolstoelgebruikers

Stannah begeleidt u bij het kiezen van de beste oplossing voor uw zelfstandigheid. Zowel de huisliften als de platformliften zijn ontworpen om mensen met een verminderde mobiliteit toegang te geven tot de hele woning, en hoogteverschillen te overbruggen.

 

Stannah verlegt al meer dan 150 jaar de grenzen 

Stannah verlegt al meer dan 150 jaar de grenzen in de liftbouwindustrie. Wij verlenen assistentie van het begin tot aan het einde van uw project en denken samen met u mee wat betreft het ontwerp, de installatie en hoe u het beste volledige toegang tot uw woning, werkplaats of openbare ruimte heeft.

De kosten kunnen laag worden gehouden in vergelijking met een traditionele passagierslift, omdat voor zowel de platformliften als de rolstoelhuislift zonder ingrijpende verbouwing, bijna overal kunnen worden geplaatst.

Profiteer ook van onze eeuwenlange ervaring en neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een gratis brochure