Stannah wereldwijd | Een internationale familie | Stannah

Stannah wereldwijd

Een internationale familie

Dat is hoe wij onze klanten zien. Wij geven om u. Daarom willen daarom bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Dit wordt enkel bereikt mits men het comfort geniet van volledige onafhankelijkheid in eigen huis.

We hebben wereldwijd meer dan 750.000 mensen die vrijheid gegeven en we willen dit aan zoveel mogelijk mensen blijven doen. Lees verder om te zien hoe we dat doen.

LEES VERDER

We staan al 150 jaar sterk

Joseph Stannah begon meer dan 150 jaar geleden met zijn familiebedrijf. Als hij vandaag kon zien hoe ver zijn bedrijf is gekomen, en hoe zijn waarden nog steeds worden nageleefd, zou hij ontzettend trots zijn.

Geproduceerd in Europa worden onze installaties verkocht in wel meer dan 40 landen, verspreid over 5 continenten. Dagelijks bereiken we nieuwe mensen, verbeteren we hun levenskwaliteit én helpen we bij het vergroten van hun zelfstandigheid. We zijn er erg trots op dat we wereldwijd de nummer 1 leverancier van trapliften zijn. Het betekent namelijk dat we steeds meer mensen kunnen helpen om langer comfortabel en veilig thuis te kunnen blijven wonen.

Wij zijn pioniers en koplopers op het gebied van trapliftontwerp. Alles wat wij in deze industrie geleerd hebben, koppelen we terug naar onze trapliften.  Op deze manier weet u dat u optimaal profiteert van onze jarenlange ervaring.

Onze familiale waarden zijn, naarmate Stannah groeide, steeds sterk gebleven. We bieden nog altijd dezelfde hoogwaardige service als voorheen. Omdat we nog steeds een familiebedrijf zijn, kunnen we ervoor zorgen dat de klant altijd onze belangrijkste prioriteit is. En net als in de tijd van Joseph Stannah, bent ú, onze klant,  de reden waarom wij onszelf de hoogste kwaliteitseisen opleggen.

Onze meer dan 150 jarige ervaring in de liftindustrie heeft ons het volgende geleerd:

Gratis informatie

Om gratis informatie en advies te verstrekken

Wij willen dat u zélf de juiste maakt. Daarom zullen wij u nooit onder druk zetten bij ons aan te kopen. Denken wij dat een traplift voor u niet de beste optie is, zullen wij u dat ook meedelen.

Stannah adviseur thuis

Innovatie

Om in innovatie te investeren

Omdat we altijd meer kunnen doen om uw leven comfortabeler te maken. Daarom evolueren en verbeteren onze producten altijd. Als onafhankelijk familiebedrijf hebben we hebben de vrijheid om nieuwe dingen te onderzoeken en uit te testen.

Familie Stannah in de jaren 70

Thuis

Dat mensen in hun eigen huis horen

Hier bevinden zich al onze bezittingen en hebben we buren die een oogje in het zeil kunnen houden wanneer we zelf niet thuis zijn. Iedereen verblijft het zo lang mogelijk thuis te wonen, het is onze taak u hierbij te helpen.

Stannah traplift bovenaan de trap
scroll left button

Swipe for more

scroll right button

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen en vertellen u hoe we uw leven gemakkelijker kunnen maken, zoals we dat voor duizenden andere mensen over de hele wereld hebben gedaan.