Een traplift aanschaffen | goedkoper dan verhuizen | Stannah

Een traplift aanschaffen is goedkoper dan verhuizen

De prijs van een traplift is altijd een belangrijk punt voor iemand die dit aan het overwegen is. Maar velen vergeten de werkelijke kosten van een traplift in overweging te nemen in vergelijking met de kosten van sommige alternatieven.

Wanneer het niet meer lukt om gemakkelijk gebruik van uw trap te maken, kunt u overwegen om naar een gelijkvloerse woning of een appartement te verhuizen. Het lijkt misschien zelfs de gemakkelijkste optie.

Wanneer bent u voor het laatst verhuisd? Weet u nog wat dat precies inhield? Het sorteren van jarenlang gekoesterde spulletjes… en er zijn altijd zo veel dingen. Spullen waarvan we het het bestaan niet meer wisten. Alles in dozen verpakken. Het huren van een verhuiswagen of een verhuisfirma inschakelen. Al dat zware tillen, dragen en verplaatsen. En dan hebben we het nog niet eens over het gedoe om uw eigen huis te moeten verkopen gehad, en een nieuwe binnen dezelfde prijsklasse te vinden.

Verhuizen kost niet alleen veel meer dan de aanschaf van een traplift, het gaat ook om de emotionele tol die het eist. Het is zo vermoeiend. En eigenlijk een beetje verdrietig, om alle herinneringen die u door de jaren heen heeft opgebouwd achter te moeten laten.

Installeer een traplift

Daarom is een traplift zo’n goede optie. U blijft gewoon in de woning waar u van houdt, omringd door uw eigen spullen, uw buren en uw gemeenschap. In uw eigen huis blijven maakt u ook actiever omdat u zich in een vertrouwde omgeving bevindt. U heeft uw dagelijkse routine en weet wat u aan het doen bent. Uw traplift kan u helpen om dat te behouden. Het kan u helpen om uw huis te behouden en er veilig en comfortabel in te wonen.

Bekijk hier Stannah’s traplift prijzen.

Een traplift: de meest effectieve manier om uw trap te verbeteren

Een Stannah-traplift verkiezen boven verhuizen, is een rendabele beslissing die u zal helpen om in het huis te blijven waar u van houdt. Deze geeft u uw huis weer terug, uw onafhankelijkheid en zelfs uw energie.

Een traplift krijgen betekent niet dat u minder zult gaan bewegen. Het betekent dat u de energie heeft om dingen te doen die er echt toe doen. Hoeveel plezier beleeft u wanneer u uw trap gebruikt? Vergelijk dat eens met de energie die u krijgt van ergens een kop koffie gaan drinken, thuiskomen en moeiteloos de trap kunnen gebruiken. Misschien wordt u juist gelukkiger van de dingen die u actief houden. Tuinieren? Yoga? Zwemmen? Dansen? Betekent uw pas ontdekte energie dat u een geheel nieuwe hobby begint? Of heeft u gewoon meer energie om in uw dierbaren te investeren? Wat u ook beslist, het antwoord zal zeker interessanter zijn dan de trap op en neer te lopen, en waarschijnlijk ook veel veiliger!

De voordelen van een traplift kopen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het kopen van een traplift. Zeker wanneer we dit vergelijken met de stress dat verhuizen met zich meebrengt.

  • Het is goedkoper dan verhuizen
  • U blijft in het huis waar u om geeft
  • Het installeren van een traplift neemt minder dan een dag in beslag
  • Een traplift installeren vereist geen verbouwingswerken
  • Het installeren van een traplift veroorzaakt geen schade aan uw trappen of muren
  • U kunt van uw hele huis gebruik maken, in plaats van op één enkele verdieping te moeten wonen.
  • U kunt op vrijwel elke trap een traplift monteren, of deze nu recht, gebogen, spiraalvormig, lang, kort, smal of steil is

U hoeft geen bouwwerkzaamheden te laten uitvoeren voor een traplift, en omdat het op uw trap wordt geïnstalleerd, en niet aan uw muren, kan het op elk type materiaal worden gemonteerd. Of uw trap nu van hout, beton, baksteen, tegels of metaal is, u kunt in een handomdraai een traplift laten monteren.

Plus, bij Stannah heeft u naast nieuwe trapliften ook een ruime keuze aan tweedehands exemplaren, zo is er voor elke portefeuille wel een oplossing.

Hoe koop ik een traplift?

Volg onze drie eenvoudige stappen om uw vrijheid terug te krijgen, zonder stress of gedoe.

  1. Maak vandaag nog een afspraak voor uw huisbezoek en boek direct uw mobiliteitsbeoordeling. Onze raadgever meet uw trap op en stelt de juiste vragen om er zeker van te zijn dat u precies krijgt wat u nodig heeft.
  2. Vraag uw gratis offerte aan, inclusief gratis installatie en 2 jaar garantie.
  3. Voordat u het door heeft, staan onze techniekers voor uw deur om de traplift te installeren. Installaties duren minder dan een dag en onze vriendelijke techniekers zorgen ervoor dat u precies weet hoe uw nieuwe aankoop werkt voordat ze weer vertrekken.

Neem nu contact met ons op en in een mum van tijd heeft u uw huis weer terug.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan