Trapliften: modellen voor binnen- en buitentrappen | Stannah

080026082

Bel gratis

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Een gepersonaliseerde service, bij u thuis, rekening houdend met alle veiligheids- en beschermingsmaatregelen.

Lees meer

Lees meer

Ons productenaanbod


Trapliften
's Werelds meest gekozen traplift

Welke Stannah traplift geeft u de mobiliteit in huis terug? Bekijk ons aanbod en de talrijke opties, en vind wat het beste bij u past

Misschien weet u nog niet wat u van een traplift kan verwachten. Is dat het geval? Dan zijn wij hier om u te helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om rustig alle traplift mogelijkheden te bekijken. Mocht u toch nog vragen hebben, bel ons dan op voor persoonlijk advies.

 • Betaalbare topkwaliteit – Een groot aanbod aan nieuwe en gereviseerde liften met garantie.
 • Oplossing op maat – Smal of breed, steile rechte trap of wenteltrap? Vind dé perfecte lift voor uw trap.
 • Snelle levertijd zonder verbouwen – Levertijd vanaf 3 dagen en installatie binnen een dagdeel.
 • Altijd ondersteuning – Stannah elke dag bereikbaar.

Ontvang uw gratis offerte.

 • Wij helpen u ook telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen
Trapliften voor rechte trappen

Trapliften voor rechte trappen

Ook voor steile of smalle rechte trappen

 • Zeer stille werking en souplesse
 • Op uw trap bevestigd of aan uw muur
 • Maximaal gebruikersgewicht 160 kg
Trapliften voor gebogen trappen

Trapliften voor gebogen trappen

Ook voor wenteltrappen en trappen met tussenbordes

 • Doorsnee rail 4,5 cm waardoor de trap vrij blijft
 • Diverse stoelen en opties
 • Maximaal gebruikersgewicht 135 kg
Buitentraplift

Buitentraplift

Volledig weersbestendig

 • Robuuste constructie, volledig seizoenbestendig
 • Opklapbare armleuningen, zitting en voetsteun
 • Geschikt voor toegang naar gebouwen en op schepen
Leverbaar met levenslange omniumgarantie
Heeft u een fysieke beperking die uw mobiliteit vermindert?

Heeft u een fysieke beperking die uw mobiliteit vermindert?

Wellicht is een platformlift dan de juiste keuze voor u

Meer informatie >
Heeft u een fysieke beperking die uw mobiliteit vermindert?

Heeft u een fysieke beperking die uw mobiliteit vermindert?

Meer informatie >
Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Vraag nu uw gratis brochure aan en ontvang deze direct bij u thuis.

Vraag uw brochure aan

Wenst u een gratis brochure te ontvangen?

Get your free brochure

Vraag uw brochure aan

Bel ons met een klik op de groene knop:

080026082

Informatie voor wie overweegt om een traplift te kopen

Onze trapliften geven u uw onafhankelijkheid terug. Een Stannah traplift wordt namelijk aan uw wensen aangepast. Wanneer onze adviseur bij u thuis langskomt, ontvangt u gratis en vrijblijvend  alle informatie die u nodig heeft om een geïnformeerde keuze te kunnen maken. Ook zal de raadgever uw behoeftes analyseren zodat wij goed kunnen begrijpen wat ú nodig heeft. Op deze manier ontvangt u  persoonlijk advies dat aansluit bij uw behoeftes. De raadgever zal onder andere kijken naar de vorm van uw trap. De vorm van uw trap bepaalt voor een groot deel de prijs. Gaat het om een rechte trap of om een trap met één of meer bochten? Ook een traplift voor buiten is uiteraard één van de mogelijkheden. Onze raadgever zal een offerte opmaken voor een traplift. Daarnaast bezorgt de raadgever u ook informatie over de mogelijkheden naar tweedehands toestellen. U krijgt een helder beeld van de verschillende mogelijkheden zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past.

Een traplift van Stannah biedt u:

Wereldwijd gingen meer dan 750.000 mensen u voor. Zij konden dankzij een Stannah traplift thuis blijven wonen. Neem contact met ons op, en ontdek hoe wij ook úw leven gemakkelijker kunnen maken.

Verbeter uw levenskwaliteit

Ontdek hoe een traplift uw leven kan verbeteren

Heeft u hulp nodig bij het gebruiken van uw trap?

Heeft u hulp nodig bij het gebruiken van uw trap?

Krijg uw onafhankelijkheid terug met een traplift

Wij hebben de optie die bij uw behoeften past, zowel nieuwe op maat gemaakte trapliften als veilige gebruikte modellen.

Risico op verwondingen?

Risico op verwondingen?

Voorkom valpartijen met een traplift

Naarmate we ouder worden, heeft ons lichaam meer tijd nodig om zich te herstellen. Een kleine blessure kan u nu jaren ongemak veroorzaken.

Heeft u last van uw knieën wanneer u de trap gebruikt?

Heeft u last van uw knieën wanneer u de trap gebruikt?

Spaar met een traplift uw knieën voor belangrijkere momenten

Met een traplift neemt u de pijn weg die het gebruik van een trap met zich meebrengt. U hoeft de trap niet langer te vermijden én voorkomt dat u van de trap valt.

Ja, een traplift zal mijn leven verbeteren

Blijf langer thuis wonen met een Stannah traplift

stannah Play

Veelgestelde vragen over trapliften

De aanschaf van een traplift is niet meteen een alledaagse investering. Wij begrijpen dat u daarom eerst de nodige informatie wilt hebben vooraleer te beslissen. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

1. Wat is de prijs van een traplift?

De prijs van een traplift is afhankelijk van verschillende factoren. Wat voor soort trap u heeft zal een grote invloed hebben op de kosten. Een traplift voor een rechte trap zal bijvoorbeeld goedkoper zijn dan voor een trap met één of meer bochten. De traplift wordt op maat van u en uw trap gemaakt. Om deze reden kunnen wij alleen na een thuisbezoek een accurate offerte geven. De raadgever zal uw trap bekijken en deze opmeten, ook wordt er naar uw behoeften en situatie gekeken. Wat heeft uw traplift nodig om het leven voor u gemakkelijk te maken? Op deze manier weet u zeker dat u alle informatie, om een juiste keuze te maken, ontvangt. Neem gerust de tijd, uw prijs zal niet veranderen.

2. Verkoopt Stannah ook tweedehands trapliften?

Stannah biedt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte trapliften. Een gereviseerde Stannah traplift betekent dat u zeker weet dat u een traplift van Stannah kwaliteit koopt tegen een lagere prijs. Onze gereviseerde trapliften ondergaan een grondige check-up vooraleer deze bij u thuis geïnstalleerd worden. Zo ondergaan de trapliften een 42-punts controle, krijgt de stoel nieuwe accu’s en worden onderdelen gecontroleerd om aan de huidige veiligheids- en technische specificaties te voldoen.Ook op een tweedehands Stannah traplift bieden wij nog een jaar garantie.

3. Kan ik de traplift ook in meerdere termijnen betalen?

Tijdens het bezoek van onze raadgever bij u thuis kunt u de mogelijheden bespreken. Stel al uw vragen en bekijk vooral uw opties. Stannah heeft trapliften in diverse prijsklassen en we willen u graag helpen om de controle over uw huis weer terug te krijgen. In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om de investering in zijn geheel te kunnen doen, dan kunnen wij u waarschijnlijk helpen met een betalingsregeling. In dit geval doet u een aanbetaling voor aanvang van de installatie waarna u het resterende bedrag in termijnen kunt betalen. Vraag een vrijblijvend bezoek aan om alle mogelijkheden te bespreken.

4. Kan een traplift ook op mijn smalle trap geïnstalleerd worden?

Ja. Wij hebben meer dan 150 jaar ervaring in de liftenindustrie en we produceren al meer dan 40 jaar trapliften. We hebben dus al heel wat trappen mogen bekijken om onze trapliften zo aanpasbaar mogelijk te maken. Daarom zijn we er vrij zeker van dat wij een traplift voor uw smalle of nauwe trap hebben. Zelfs wanneer het om de smalste trappen gaat. Om het helemaal zeker te weten kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij sturen vrijblijvend één van onze raadgevers bij u langs om naar uw trap te komen kijken. Zo kent u meteen uw mogelijkheden. Compleet vrijblijvend informatie en advies geven maakt deel uit van onze service – maak hier optimaal gebruik van!

5. Hoeveel kost de installatie van een traplift?

Niets. Bij Stannah leveren we geen half werk, ons werk is pas voltooid wanneer uw traplift compleet geïnstalleerd is, en wanneer we zeker weten dat u comfortabel gebruik kunt maken van uw nieuwe traplift. Onze getrainde monteurs laten alles ook weer helemaal netjes achter. De installatie van uw traplift zal slechts enkele uren duren, zo wordt de traplift op uw trap geïnstalleerd en niet aan de muur. Er zijn dus geen uitgebreide bouwwerkzaamheden voor nodig. Een aantal kleine gaatjes op enkele van uw traptreden volstaan.Wij brengen geen installatiekosten in rekening omdat het van belang is dat de traplift door onze bekwame monteurs geïnstalleerd wordt. Op deze manier weten we zeker dat de traplift zal voldoen aan de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en dat u in alle veiligheid van uw traplift gebruik kunt maken.

6. Is het mogelijk om de traplift eerst vrijblijvend uit te proberen?

Ja, dat is het zeker. U bent meer dan welkom in onze showroom in Relegem. Hier kunt u de traplift eerst zelf uitproberen. Op deze manier  voelt u zelf het comfort van onze gewatteerde stoelen en de veiligheid die een traplift met zich meebrengt. Ook de gekantelde traplift de Sadler waarmee u halfstaand de trap kunt gebruiken, is daar uit te proberen. U bent altijd welkom door de weeks en op zaterdag op afspraak.

7. Wat voor technische ondersteuning krijg ik nadat ik mijn traplift heb aangeschaft?

Onze nieuwe trapliften worden verkocht met 2 jaar garantie, onze tweedehands toestellen met 1 jaar garantie. Zou er iets schelen aan de traplift, kan u erop rekenen dat onze techniekers u zo snel mogelijk helpen. Vaak lukt dit al telefonisch. Is dat toch niet het geval, dan komen onze techniekers zo snel mogelijk ter plaatse. En dit overal in België. Vindt u uw vraag niet terug in de lijst, klik dan op onze pagina “Veelgestelde Vragen”. Indien u de gezochte informatie toch niet gevonden heeft, aarzel niet om ons te contacteren. Wij zijn graag tot uw dienst.