Rechtopstaande Traplift voor de ouderen | Stannah

Ons productenaanbod


Stannah Sadler traplift voor trappenStannah traplift voor trappen met bochtenDe juiste Stannah traplift als zitten een probleem isAfstandsbediening voor een Stannah Sadler trapliftTraplift Stannah SadlerStannah traplift voor mensen met beperkte flexibiliteit
Andere modellen
>

De Sadler
Rechtopstaande traplift

Wanneer zitten en opstaan pijnlijk of moeilijk gaat, dan is de Sadler precies wat u nodig heeft.

Speciaal ontworpen voor mensen met beperkte flexibiliteit in de heupen, knieën en rug. De Stannah Sadler is een totaal ander concept op het gebied van trapliftontwerp.

Available with lifetime omnium warranty

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Wat kan de Sadler voor u betekenen ?

Een nieuw concept. Wanneer het om uw comfort gaat, weten we dat een normale stoel niet de ondersteuning biedt die u nodig heeft om uw huis in alle veiligheid weer terug te krijgen. Als u beperkte flexibiliteit in uw rug, heupen of knieën heeft, kan de Sadler de juiste optie voor u zijn.

Uniek ontwerp

Wij hebben de Sadler ontworpen voor mensen die niet volledig of moeilijk in of uit de zitstand kunnen geraken. De gekantelde stoel ondersteunt uw gewicht en ontlast uw knieën, heupen en rug, terwijl u wel praktisch rechtop staat. We passen het zitje aan uw lengte aan, en voor extra veiligheid beweegt de lift pas als de intrekbare veiligheidsgordel is vastgemaakt.

Techniek die een stap verder gaat

De Sadler is het resultaat van een perfecte mix tussen hoogwaardig technisch en medisch onderzoek. Onderzoek dat ons in staat stelde om een veelvoorkomend probleem te identificeren, waardoor onze ervaren technici de perfecte oplossing konden ontwikkelen.

 • De bedieningselementen van de Sadler zijn makkelijk en logisch te bedienen. U kunt zowel uw hand als uw pols gebruiken om naar de gewenste richting te gaan.
 • Onze ergonomische veiligheidsgordel is eenvoudig in gebruik. U kunt deze met slechts één hand vast- en losklikken en u hoeft niet achter u te reiken om de gordel te vinden omdat deze op de armleuning is gemonteerd.
 • Voor extra veiligheid zal de Sadler niet bewegen totdat de eenvoudig te bedienen veiligheidsgordel is vast geklikt (tenzij u de lift met de wandafstandsbediening oproept)
 • In tegenstelling tot andere trapliften parkeert de Sadler op een overloop. De elektrische draaifunctie is daarom niet nodig.
 • U komt nooit vast te zitten. Als uw stoel zich op een andere etage bevindt, kunt u deze met een aan de muur bevestigde afstandsbediening oproepen.
 • Ook bij stroompanne blijft de Sadler gewoon doorwerken. De Sadler is namelijk ook uitgerust met accu’s. Op het moment dat alle andere apparaten u in de steek laten, zal uw traplift gewoon door blijven gaan.

Bekijk al onze trapliftmodellen voor trappen met bochten

Bekijk alle verschillende Stannah trapliftmodellen die wij uw trap kunnen bieden. Ontdek welk model het beste bij uw behoeftes past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Voordelen van uw Sadler traplift

Stannah is toegewijd om u van de beste oplossingen te voorzien. Wij doen voortdurend medisch onderzoek in samenwerking met fysiotherapeuten en orthopedische artsen. Als resultaat hiervan kunnen wij met trots dit unieke ontwerp presenteren. De Sadler is een perfect voorbeeld van hoe onderzoek helpt om het leven van duizenden mensen elke dag gemakkelijker te maken.

Rechtopstaande traplift

Met de Sadler hoeft u niet volledig neer te gaan zitten. De druk wordt van uw heupen, knieën en rug gehaald zónder dat u zich in de stoel hoeft te laten zakken. Gemakkelijk erin, gemakkelijk eruit.

Gebruiker stapt handig van de Stannah Sadler af

Assistentie bij het zitten

Biedt ondersteuning bij het in- en uitstappen. Kantelt lichtjes terwijl u gaat zitten en biedt daardoor extra steun. Ook bij het opstaan kantelt de Sadler lichtjes naar boven.

Stannah Sadler voor gebruikers met verminderde flexibiliteit

Antislipoppervlak

De Sadler is ontworpen om u in een rechtopstaande stand te ondersteunen. Om u een veiliger gevoel te geven, zijn zachte richels aan de zitting toegevoegd voor extra grip. Zo kan u tijdens uw reis niet van de stoel glijden.

Stannah traplift Salder wordt door mevrouw met last van haar knieën gebruikt

Verstelbare zithoogte

Tijdens de installatie zullen onze monteurs de zitting van de Sadler aan uw hoogte aanpassen. Op deze manier heeft u altijd de juiste instelling om uw traplift met minimale inspanning en complete vrijheid te gebruiken.

Stannah Sadler staat bovenaan de trap

Gemakkelijk in te klappen

U hoeft zich niet te buigen. Door de armen van de Sadler in te klappen, klapt de voetsteun automatisch mee omhoog. Dat betekent dat hij met één simpele handeling netjes kan worden ingeklapt.

Stannah traplift ergonomische handbediening

Smalle trappen

De Sadler is ideaal voor de smalste trappen. Aangezien u niet zit, zullen uw knieën nergens tegenaan stoten. Als u gewoon op uw trap kunt staan, dan is de kans groot dat wij er een Sadler traplift kunnen installeren.

Stannah Sadler voor mensen met verminderde flexibiliteit
scroll left button

Swipe for more

scroll right button