080026082

Bel gratis

Ons productenaanbod


Stannah Siena TrapliftVeilig manier om de trap te gebruiken met een Stannah trapliftStannah traplift voor smalle trappenStannah Siena traplift klapt wegStannah Siena traplift stoelStannah Siena Traplift
Andere modellen
>

De Siena-traplift
Traplift voor smalle trappen

Een veelzijdige traplift die zeker bij u en uw huis past, zowel voor u als voor u huis op maat gemaakt

Onze populairste traplift, de Siena, wordt zowel voor u als voor uw woning op maat gemaakt. Verschillende zitbreedtes, aanpasbare armleuningen en een gebogen rug zorgen ervoor dat u optimale veiligheid en comfort ervaart, zélfs op de smalste trap.

Leverbaar met levenslange omniumgarantie

Bel ons met een klik op de groene knop: 080026082

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

  • Wij helpen u telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen

Wat haalt u uit uw Siena?

Door onze meer dan 150 jaar ervaring in de liftindustrie hebben wij veel tijd gehad om ons product te perfectioneren. De kleine functies die we aan uw traplift hebben toegevoegd, zorgen ervoor dat u zich veilig en zeker voelt. Zo weet u dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Fris ontwerp

Het frisse ontwerp van de Siena is strak en ongecompliceerd. De vinyl bekleding is gemakkelijk schoon te maken en praktisch. De langere armleuningen zijn ontworpen zodat u zich zo veilig mogelijk kunt voelen. De Siena wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en functionaliteit.

Wanneer u voor de Siena kiest, heeft u de keuze uit verschillende kleuren voor de niet-brandbare vinyl bekleding. Eenmaal geïnstalleerd, zult u zich geen leven zonder Siena kunnen voorstellen.

Innovatieve techniek

De veelzijdigheid en het comfort van de Siena zijn slechts enkele van de redenen waarom deze stoel duizenden mensen over de hele wereld heeft geholpen om hun onafhankelijkheid terug te krijgen. De andere oplossingen zijn te danken aan het harde werk van onze uiterst bekwame technici die jarenlang onderzoek hebben verricht naar het product dat u vandaag de dag ziet. De Stannah-technici hebben zich van het volgende verzekerd:

  • Uw Siena zal nooit zomaar stoppen, ook niet tijdens een stroomstoring.
  • Uw Siena is altijd gebruiksklaar, omdat de zitting en armleuningen in één gemakkelijke handeling naar beneden klappen.
  • Uw traplift is efficient en glijdt soepel, rustig en met één druk op de knop van uw trap op en af.
  • Opties zoals de automatisch inklapbare voetsteun zorgen ervoor dat u niet hoeft te tillen of vooroverbuigen.
  • De bedieningselementen zijn makkelijk en logisch te bedienen. Gebruik uw hand of pols om naar de gewenste richting te gaan.
  • U heeft zelfs de mogelijkheid om uw Siena aan te passen zodat deze boven of onder aan de trap automatisch draait.

Bekijk al onze trapliftmodellen voor verschillende soorten trappen.

Ontdek welke Stannah trapliftmodellen wij uw trap kunnen bieden. En vindt welk model het beste bij uw behoeften past.

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Heeft u liever dat wij u een gratis brochure sturen?

Personaliseer uw Siena traplift

Kies de kleur en de details van uw perfecte traplift en laat ons weten om hoeveel traptreden het gaat. Wij maken dan een afspraak voor een gratis huisbezoek waarbij u uw vrijblijvende offerte zult ontvangen.

Stannah Starla custimized

Ontwerp uw traplift

Kleur:

Type trap:

  • Wij helpen u telefonisch of digitaal tijdens de COVID-19 maatregelen

Belangrijkste kenmerken van de Siena traplift

Van verschillende zitbreedtes tot een ruime keuze in kleuren stof, zodra de Siena is geïnstalleerd, kunt u zich een leven zonder haast niet meer voorstellen. Bekijk wat de Siena nog meer tot een van onze meest flexibele trapliften in ons assortiment maakt:

Perfect voor rechte of gebogen trappen

De rail die uw trap nodig heeft wordt bepaald door uw trap. Maar ongeacht of de vorm recht, met één of meerdere bochten is of spiraalvormig; een Siena stoel kan perfect in uw woonst worden geïnstalleerd.

Stannah traplift onderaan de trap met gebruiker

Een bredere zitting voor extra comfort

Een ronde rugleuning en een bredere zitting zijn slechts enkele kenmerken die de Siena tot een eenvoudige maar stevige stoel maken. De Siena werd ontworpen om u te helpen zich zo comfortabel mogelijk te voelen.

Stannah traplift staat bovenaan de trap

Ideaal voor smalle of nauwe trappen

De Siena-traplift is de perfecte oplossing voor smalle trappen. De lift heeft een gebogen rugleuning zodat u tijdens het zitten comfortabel naar achter kunt leunen. Daarnaast steken uw knieën niet uit en stoot u nergens tegenaan.

Gebruiker op een Stannah traplift voor trappen met bochten

Langere armleuningen voor uw comfort

De armleuningen van de Siena zijn langer dan bij onze andere trapliftmodellen.
Op deze manier zijn ze perfect om op te leunen voor wie dat extra beetje ondersteuning nodig heeft. Ook zorgen ze ervoor dat u zich stabieler en veiliger voelt wanneer u uit uw stoel stapt.

Stannah traplift ergonomische handbediening op de arm

Voorzien van accu en batterijen

Uw Siena zal nooit zomaar stoppen, ook niet tijdens een stroomstoring. In het geval dat u tijdens een stroomstoring uw traplift gebruikt, zullen de accu's de traplift werkende houden, zodat u altijd op uw traplift kunt rekenen, ook wanneer andere apparaten u in de steek laten.

Stannah traplift ingeklapt de trap op

Een makkelijke veiligheidsgordel

Uw Siena wordt optioneel geleverd met een gebruiksvriendelijke, intrekbare veiligheidsgordel. Deze is op de armleuningen van de stoel bevestigd om gemakkelijk toegang te verlenen, én u hoeft zich niet om te draaien. Met slechts één hand vast te klikken!

Stannah traplift ergonomische veiligheidsriem gemakkelijk met één hand te gebruiken
scroll left button

scroll right button

Vraag een gratis trapmeting aan