Compacte Traplift met lendensteun en antislipvoetsteun | Stannah

Ons productenaanbod


comfortabele trapliftcompacte trapliftmeer compacte trapliftcomfortabele traplift voor ouderencomfortabele traplift voor de ouderen mensenGebruiker stapt makkelijk van Stannah traplift af bovenaan de trap
Andere modellen
>

Sofia: ondersteuning en comfort
De Sofia traplift

Ontworpen om u te voorzien van rugsteun terwijl u comfortabel en veilig de trap gebruikt.

Laat uw traplift u helpen om in alle comfort uw trap te gebruiken. De rugsteun van de Sofia betekent dat u niet eens aan uw houding hoeft te denken wanneer u zich in uw stoel nestelt. De Sofia ondersteunt u precies op de plekken waar u dit nodig heeft.

Available with lifetime omnium warranty

Gratis brochure

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw brochure aan.

Gratis brochure

Uw brochure

Ontvang uw gratis offerte.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Wat betekent de Sofia voor u?

Een goed gepland, goed ontworpen resultaat van zorgvuldig onderzoek en een grote interesse in wat onze klanten nodig hebben. De Sofia is meer dan een compacte traplift, het is een comfortabele stoel die u met veel plezier kunt gebruiken – met als bijkomend voordeel dat u naar delen van uw huis kunt gaan waar u anders moeilijk bij had kunnen komen.

Doordacht ontwerp

Elke traplift is gebouwd om aan uw wensen en behoeftes te voldoen. Wanneer u ons assortiment verkent, vallen de unieke kenmerken van elk van onze trapliften direct op. Vooral het feit dat ze ontworpen zijn om u te helpen met uw dagelijkse leven. De Sofia is ontworpen om u te helpen om comfortabel te zitten. De lendensteun helpt bij het bevorderen van een goede houding en ondersteunt u stevig en comfortabel.

Design en comfort gaan hand in hand, maar ook de uitstraling van uw traplift is van belang. Daarom kunt u uit 12 verschillende stofferingopties kiezen, zodat u uw traplift zelf vorm kan geven.

Superieure techniek

De stijl en het comfort van de Sofia zijn slechts enkele van de redenen waarom deze stoel duizenden mensen over de hele wereld heeft geholpen om hun onafhankelijkheid terug te krijgen. De andere redenen zijn te danken aan het harde werk van onze ervaren technici die jarenlang onderzoek hebben gevoerd naar het product dat u vandaag de dag ziet. De Stannah-technici hebben zich van het volgende verzekerd:

 • Uw Sofia zal u nooit in de steek laten, zelfs niet bij een stroomstoring.
 • Uw Sofia glijdt soepel, stil, en met één druk op de knop uw trap op of af.
 • De Sofia is uitgerust met veiligheidssensoren. Wanneer er iets de trap blokkeert komt de traplift tot een directe maar zachte stop.
 • De voet- en armleuningen klappen met de zitting in en uit, in één vlotte beweging bent u klaar om te vertrekken.
 • Uw compacte traplift is optioneel uitgerust met een ergonomische veiligheidsgordel. Deze is zelfs met één hand vast te maken.
 • De bedieningselementen zijn gemakkelijk te gebruiken. Gebruik uw hand of pols om in de richting te duwen die u wilt nemen en u bent veilig onderweg.
 • Belangrijke kenmerken zoals de opklapbare voetsteunknop zorgen ervoor dat er, in tegenstelling tot andere apparaten, helemaal geen sprake is van buigen of tillen.
 • U heeft ook de mogelijkheid om uw Sofia aan te passen zodat deze aan de boven- of onderkant van de trap automatisch draait om u in alle veiligheid op of af te laten stappen.

Bekijk al onze trapliftmodellen voor verschillende soorten trappen.

Ontdek welke Stannah trapliftmodellen wij uw trap kunnen bieden. En vind welk model het beste bij uw behoeftes past.

Ontvangt u liever eerst een brochure?

Ontvangt u liever eerst een brochure?

Belangrijkste kenmerken van de Sofia traplift

Onze 40 jaar ervaring in de trapliftenindustrie heeft ons het één en ander geleerd over wat een traplift allemaal kan bieden. Bekijk de functies die we aan de Sofia hebben toegevoegd om er een traplift van te maken die u kunt vertrouwen.

Lendensteun

De lendensteun zorgt ervoor dat uw houding wordt gecorrigeerd en dat u uw traplift kunt gebruiken in de veilige wetenschap dat uw Sofia-stoel u juist op die plekken ondersteunt waar u dat het meeste nodig heeft.

Stannah sofia traplift bovenaan de trap

Antislipvoetsteun

Voor extra veiligheid is de voetsteun van de Sofia voorzien van een antisliplaag. Bij het in- en uitstappen zullen uw voeten daarom nooit wegglijden en voelt u zich daarom steeds veilig op de stevige voetsteun.

Voetenplankje Stannah traplift

Verstelbare armleuningen

De verstelbare armleuningen geven u een gevoel van extra veiligheid. De armleuningen zijn op maat van u en uw armlengte gemaakt, zodat u hierop kunt steunen bij het in- en uitstappen. Dat is wel zo fijn voor u.

Uitschuifbare armen op een Stannah traplift

Veiligheidssensoren

De zitting van de Sofia is voorzien van een veiligheidssensor; dit betekent dat de traplift pas beweegt wanneer u veilig zit. Zo ontstaat er geen gevaar dat u de traplift per ongeluk verplaatst.

Gebruiker zit op een Stannah traplift met ergonomische veiligheidsriem

Ergonomische bedieningselementen

De besturingshendel kan op beide leuningen worden geplaatst, dus aan de kant die voor u het beste voelt, ook ontvangt u twee afstandsbedieningen.

Stannah ergonomische handbediening

Verstelbare Zithoogte

Voor maximaal comfort en veiligheid kan de zitting van de Sofia in hoogte worden versteld. U hoeft niet eens na te denken over achteroverleunen in uw stoel, want deze is perfect voor u gepositioneerd.

Stannah traplift wordt door monteur afgestemd op de gebruiker
scroll left button

Swipe for more

scroll right button